NL EN

Overname Xafax Belgie

« terug

PERSBERICHT

Xafax Nederland B.V. heeft vandaag overeenstemming bereikt over de overname van branchegenoot Xafax België N.V.

De overname is erop gericht het productaanbod van Xafax zowel in de breedte als in de diepte te versterken en tevens te investeren in andere belangrijke pijlers als kennis en personeel. Met dit doel voor ogen heeft de overname van alle activiteiten van Xafax België N.V. per direct plaatsgevonden. Door de overname breidt Xafax haar activiteiten in België verder uit en kan de markt beter worden bediend.

Fokko Duijzer, Verkoopdirecteur bij Xafax Nederland B.V.: "Wij kijken altijd om ons heen om onzelf te versterken". De producten en de kennis van Xafax België zijn een waardevolle aanvulling op ons aanbod.

"Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Xafax richt zich met haar chipkaart betaaloplossingen al jaren op het verhogen van efficiency en het besparen van kosten voor organisaties. Ondanks of misschien juist dankzij de huidige economische ontwikkelingen verwachten wij dat de vraag naar dergelijke oplossingen zal stijgen. Als we daar ons sterke service-apparaat aan toevoegen, zijn we helemaal klaar voor de toekomst", sluit Fokko Duijzer af.

Xafax Nederland B.V.
Xafax Nederland B.V. ontwikkelt, levert en implementeert innovatie 'cashless' chipkaartoplossingen voor scholen, bibliotheken, overheidsinstanties en bedrijven.

Meer dan 25 jaar ervaring staat aan de basis van succesvolle implementaties bij onze klanten waarbij efficiency, kostenbesparing en optimaal beheer is gerealiseerd.

Nadere informatie:
Xafax Nederland B.V.
Postbus 107
1800 AC  ALKMAAR
Contact:  Fokko Duijzer
T:  072-566 7400
F:  072-566 7466
I:   www.xafax.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

15-05-2019
Nederlanders hebben vertrouwen in contant geld
lees meer...
13-03-2019
CSG Reggesteyn blij met overstap naar cloudbased printen
lees meer...
12-03-2019
Xafax presenteert Slimme oplossingen op het Nationale Bibliotheekcongres 2019
lees meer...
14-02-2019
82% van de Nederlanders nog niet bekend met nieuwe Europese betaalrichtlijn PSD2.
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden