NL EN

Waarom Xafax?

Waarom-xafax

Xafax heeft als familiebedrijf en voorloper in betaalsystemen meer dan 30 jaar ervaring, een goede reputatie, een uitgebreid product portfolio en grote betrokkenheid bij klanten opgebouwd.

Korte communicatie lijnen

Xafax heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Hierdoor heeft u snel de juiste persoon te pakken en kunnen wij uw vragen snel en adequaat beantwoorden.

Samen waarde creëren
Samen met u wordt op basis van uw wensen en eisen een betaalsysteem samengesteld en geïmplementeerd. Bij de samenstelling en implementatie staat samenwerking centraal. Zo krijgt uw investering een meerwaarde.

Innovatie
Innovatie is een van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Xafax ontwikkelt bijna alle producten in eigen huis. Onze R&D afdeling houdt product- en marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en ontwikkelt telkens nieuwe producten en diensten.

Service
Een landelijke technische dienst die zorgt voor een goede en soepele installatie van apparatuur en software. Ook voor service en onderhoud staan zij voor u klaar.

Betaalbaar en flexibele contracten
Xafax biedt klanten de flexibiliteit om zonder onnodige investeringen en kosten te kunnen profiteren van de meest recente technologie door middel van het FlexiHuur®-concept.

Nazorg
Wij willen de gebruikers van onze systemen graag tevreden hebben en houden. Om dit te realiseren is een speciaal service programma ontwikkeld. Dit omvat onderhoud, training en ondersteuning door de technische dienst.

10-10-2018
Xafax introduceert de FastLoader!
lees meer...
28-09-2018
Pinnen goedkoper door contactloos betalen
lees meer...
27-09-2018
Xafax presenteert Hosted Printing
lees meer...
19-09-2018
Contactloos betalen populairste manier om te pinnen
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden