NL EN

Bibliotheek Eindhoven kiest nieuw betaalsysteem

« terug

/media/thumbs/cache/69e80f4c01cf59f9b5d38fcb11b04db7_902.jpg

Alkmaar, 14 oktober 2010

Bibliotheek Eindhoven heeft gekozen voor een nieuw betaalsysteem van Xafax.

Na invoer van dit systeem hoeft de bezoeker niet langer contant te betalen voor bibliotheekdiensten, zoals leen-, te laat- en contributiegelden, internetgebruik (niet-leden) en printen en kopiëren, maar maakt hij gebruik van een tegoed.

Met de keuze voor Xafax onderstreept de bibliotheek haar filosofie om zoveel mogelijk publieksdiensten aan te bieden in een gebruiksvriendelijk (betaal)concept. Bibliotheek Eindhoven levert zo niet alleen optimale service aan haar leden, maar profiteert zelf van minimaal beheer.

Over Bibliotheek Eindhoven
Bibliotheek Eindhoven is één van de grotere bibliotheken van het land. Als multimediaal kennis- en cultuurcentrum biedt de bibliotheek informatie, kennis, cultuur en educatie via alle vormen van media. De bibliotheek heeft ruim 160 medewerkers in dienst en werkt met moderne technologie. Naast een hoofdvestiging in het centrum zijn er 9 wijkvestigingen. De bibliotheek verzorgt tevens diensten voor een groot aantal scholen en instellingen.


 

Bijlage FormaatGrootteDatum

Bibliotheek Eindhoven
kiest nieuw betaalsysteem

 PDF 70.7 KB  
 14.10.2010

   

en is één van de grotere bibliotheken van het land. Als multimediaal kennis- en cultuurcentrum biedt de bibliotheek informatie, kennis, cultuur en educatie via alle vormen van media. De bibliotheek heeft ruim 160 medewerkers in dienst en werkt met  moderne technologie. Naast een hoofdvestiging in het centrum zijn er 9 wijkvestigingen. De bibliotheek verzorgt tevens diensten voor een groot aantal scholen en instellingen.

15-05-2019
Nederlanders hebben vertrouwen in contant geld
lees meer...
13-03-2019
CSG Reggesteyn blij met overstap naar cloudbased printen
lees meer...
12-03-2019
Xafax presenteert Slimme oplossingen op het Nationale Bibliotheekcongres 2019
lees meer...
14-02-2019
82% van de Nederlanders nog niet bekend met nieuwe Europese betaalrichtlijn PSD2.
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden