NL EN

Werken bij Xafax

werken-bij-xafaxXafax is al meer dan 30 jaar een toonaangevende leverancier van cashless betaalsystemen en IT-oplossingen voor onderwijs, bibliotheken, overheid, zorg en bedrijven.

Xafax neemt een leidende positie in als specialist in geavanceerde chipkaartsystemen en innovatieve oplossingen voor betaald printen en kopiëren. 

Klant staat centraal

Bij ons werken klantgerichte professionals, die creatief en oplossingsgericht te werk gaan en zodoende bijdragen aan het succes van Xafax. De basis van ons succes is een goede samenwerking met elkaar waarbij het belang en de wensen van onze klanten centraal staan.

Wat bieden wij?

Onze mensen zijn het hart van de organisatie. Wij besteden dan ook veel aandacht aan onze medewerkers en hun kwaliteiten. Er is volop ruimte om je talenten te ontplooien. Met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en veel mogelijkheden op het gebied van opleidingen en trainingen.

Xafax is altijd geïnteresseerd in enthousiaste en gemotiveerde mensen. Een open sollicitatie wordt altijd met veel belangstelling gelezen. Je kunt je sollicitatie sturen naar info@xafax.nl.


> Stage Marketing en communicatie

> Stage Software Ontwikkelaar

15-05-2019
Nederlanders hebben vertrouwen in contant geld
lees meer...
13-03-2019
CSG Reggesteyn blij met overstap naar cloudbased printen
lees meer...
12-03-2019
Xafax presenteert Slimme oplossingen op het Nationale Bibliotheekcongres 2019
lees meer...
14-02-2019
82% van de Nederlanders nog niet bekend met nieuwe Europese betaalrichtlijn PSD2.
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden