NL EN

Embedded printsystemen

embedded-software-xafax

Xafax heeft een uitgebreide range aan embedded software voor printers en multifunctionals van alle bekende printerfabrikanten.

Met een embedded printsysteem wordt een klein gedeelte van de software voor registratie, verrekening, rapportage en kostenbeheer van printopdrachten en kopieën geïnstalleerd op uw multifunctionals.

Follow Me en beveiligd printen

Gebruikers kunnen eenvoudig printen en kopiëren vanaf iedere willekeurige printer of multifunctional, zelfs op verschillende locaties. Ook kunt u de veiligheid van documenten verhogen en persoonlijke informatie beschermen met beveiligd printen. Veiligheid, flexibiliteit en gemak staan centraal.

Identificatie

In combinatie met de embedded software wordt het touchscreen van de multifunctional gebruikt als besturingspaneel. Een gebruiker identificeert zich via een extern kaartlezertje. Naast identificatie met een pincode en/of gebruikersnaam worden ook vaak RFID/NFC kaarten of tags gebruikt.

Printmanagement software gescheiden van de (printer) hardware

Omdat software steeds verder geïntegreerd wordt in de ICT omgeving is het opnieuw kopen van software-licenties financieel en operationeel niet aantrekkelijk.

Het scheiden van de software-oplossing van de (print)hardware betekent dat u onafhankelijker wordt van uw printerleverancier en u kunt kiezen voor de beste oplossing.

Betaald printen, kopiëren en scannen

Als uw organisatie gebruik wilt maken van betaald printen en kopiëren of scannen krijgen uw gebruikers de beschikking over een netwerktegoed. Met deze digitale portemonnee wordt een gebruiker automatisch door het systeem herkend en worden gemaakte kosten direct afgerekend.

Voordelen

•    Centraal beheer
•    Software client voor alle merken printers en multifunctionals
•    Eenvoudig aan te sluiten op ieder (betaal)kaartsysteem

> Ik wil meer informatie over Xafax Embedded printsystemen
> Bekijk de productpagina van de universele TouchPad kaartlezeruniversele cashless betaaloplossing equitrac - papercut - pcounter - uniflow

17-10-2019
Xafax aanwezig op BiebCloud Congres 2019
lees meer...
16-09-2019
PSD2, wat is dat nou precies?
lees meer...
22-07-2019
Verschuiving richting elektronisch betalen zet verder door
lees meer...
15-05-2019
Nederlanders hebben vertrouwen in contant geld
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden