NL EN

Sharp en Xafax sluiten samenwerkings-overeenkomst

« terug

/media/thumbs/cache/6b9e4f254717558c25221d6adcee8437_1729.jpg

Alkmaar, 10 oktober 2013 |

Sharp, specialist in onder meer audio, visual en document solutions, start vandaag een nieuw samenwerkings-verband met Xafax voor de verkoop van Sharp’s documentsystemen in de Benelux.

Fokko Duijzer, Commercieel Directeur van Xafax: “Wij zijn zeer verheugd dat we de oplossingen van Sharp kunnen toevoegen aan ons portfolio. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze samenwerking meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten.

Peter Hoorn, Director Business Systems Benelux bij Sharp is ook erg enthousiast over de samenwerking met Xafax: “Wij werken al jaren prettig en succesvol samen met Xafax en kijken ernaar uit om ons partnerschap met Xafax nu te intensiveren. Met de uitgebreide kennis en ervaring van Xafax is dit bedrijf zeer goed in staat om onze producten en diensten aan zijn klanten te introduceren.”

Over Sharp Document Solutions

Sharp biedt een uitgebreid portfolio bekroonde oplossingen voor documentbeheer en hardware, variërend van multifunctionele kantoorprinters (MFPs) tot grote productiesystemen. Met de eigen Open Systems Architecture (OSA) technologie van Sharp kan uw MFP worden getransformeerd tot een krachtig informatieportaal met naadloze integratie met de Cloud en bedrijfstoepassingen van derden.


15-05-2019
Nederlanders hebben vertrouwen in contant geld
lees meer...
13-03-2019
CSG Reggesteyn blij met overstap naar cloudbased printen
lees meer...
12-03-2019
Xafax presenteert Slimme oplossingen op het Nationale Bibliotheekcongres 2019
lees meer...
14-02-2019
82% van de Nederlanders nog niet bekend met nieuwe Europese betaalrichtlijn PSD2.
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden