NL EN

Xafax NetPay - Hét alternatief voor de Chipknip

« terug

/media/thumbs/cache/a8ae61f3e6c3d5e7144ab65b685c80bb_1848.png

Alkmaar, 20 maart 2014 |

Als per 1 januari 2015 de Chipknip niet meer bestaat dreigt een vacuüm. Banken bieden diverse eigen alternatieven, werken niet samen en zijn bovendien duur. Kies daarom voor Xafax NetPay®.

Waarom Xafax NetPay?

Xafax NetPay is een cashless betaalsysteem dat ideaal is voor het betalen van kleine bedragen. Het is een universeel systeem dat werkt met alle merken kassasystemen, vendingautomaten, printers en multifunctionals. Aansluiten op deze systemen is dan ook zeer eenvoudig. Maar het is meer. Met Xafax NetPay wordt u volledig ontzorgd. Zelfs de complete betalingsafhandeling kan uit handen worden genomen. 

Duaal betaalsysteem

Xafax Netpay is een facilitair betaalsysteem en werkt met alle bancaire betaalmiddelen. Het wordt gebruikt binnen de eigen organisatie. Dit heeft 3 belangrijke voordelen: 1. U betaalt géén transactiekosten! 2. U kunt verschillende tarieven per gebruikersgroep bepalen. 3. Er zijn uitgebreide analysemogelijkheden. Het systeem geeft een compleet inzicht in de omzet en geldstromen. Met deze informatie kan de (facilitaire) dienstverlening verbeterd worden.

Gemak staat voorop

Xafax NetPay is ontwikkeld voor organisaties met een moderne bedrijfsvoering die efficiënt(er) willen werken en extra service willen bieden aan studenten, medewerkers en gasten. Met NetPay betalen gebruikers eenvoudig en snel zonder contant geld. Het gemak is groot. Met één E-wallet kan overal worden afgerekend. U kunt zelfs verschillende tarieven per gebruikersgroep hanteren.

Diverse beheervormen

NetPay is beschikbaar in diverse varianten en beheervormen. De betaaloplossing kan worden ingericht zoals een organisatie dat wenst: variërend van alles in eigen beheer tot het volledig uitbesteden van het proces via een Cloud oplossing.

Volledig ontzorgen

Fokko Duijzer, commercieel directeur van Xafax: “Wij willen organisaties volledig ontzorgen. Xafax zorgt door middel van hosting voor het beheer van de totale oplossing en kan optioneel de complete betalingsafhandeling uit handen nemen. Hierdoor heeft een organisatie geen omkijken meer naar berekeningen, betalingen en beheer en kunnen medewerkers zich volledig concentreren op hun kerntaken”.

Meer informatie?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.


> Ik wil meer informatie over Xafax NetPay®
> Bekijk de productpagina van Xafax NetPay®

accenture innovation awards 2014 - Xafax NetPay®

15-05-2019
Nederlanders hebben vertrouwen in contant geld
lees meer...
13-03-2019
CSG Reggesteyn blij met overstap naar cloudbased printen
lees meer...
12-03-2019
Xafax presenteert Slimme oplossingen op het Nationale Bibliotheekcongres 2019
lees meer...
14-02-2019
82% van de Nederlanders nog niet bekend met nieuwe Europese betaalrichtlijn PSD2.
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden