NL EN

Hoe werkt NetPay?

Xafax NetPay is een multifunctioneel betaalsysteem dat zorgt voor optimaal betaalgemak. U ontvangt snel en eenvoudig betalingen zonder betaling van transactiekosten. NetPay is de ideale mogelijkheid om hoge transactiekosten (van banken) te omzeilen.

Hoe werkt NetPay?

De basis is de NetPay E-Wallet. Deze digitale portemonnee kunnen gebruikers vullen met NetPay tegoed, digitale euro's. Het werkt heel eenvoudig; Via de mynetpay App kan op elk gewenst moment euro's vanaf een bankrekening naar de NetPay E-wallet worden gestort en omgekeerd.

Zijn er kosten verbonden aan NetPay?

NetPay is gratis voor gebruikers. Bedrijven, organisaties en instellingen betalen geen transactiekosten maar een vast laag maandelijks bedrag. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Is betalen met NetPay veilig?

Ja, gebruikers kunnen hun NetPay tegoed niet verliezen. Als een gebruiker zijn kaart of smartphone kwijtraakt, blijft het tegoed veilig bewaard in ons systeem.

Wat is het verschil tussen de NetPay E-wallet en betalen via een bank?

NetPay is een bankonafhankelijke E-wallet. Dit betekent dat iedereen NetPay kan gebruiken en niet gebonden is aan een specifieke bank. Hierdoor wordt betalen sneller, eenvoudiger en goedkoper.

Contact

Wilt u meer weten over betalen met Xafax NetPay®? Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met u op.

10-10-2018
Xafax introduceert de FastLoader!
lees meer...
28-09-2018
Pinnen goedkoper door contactloos betalen
lees meer...
27-09-2018
Xafax presenteert Hosted Printing
lees meer...
19-09-2018
Contactloos betalen populairste manier om te pinnen
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden