NL EN

Royal Van Lent Shipyard (Arjan Mussert) over NetPay

« terug

/media/thumbs/cache/e3498150d0b4a7efe4a8404813a6dabf_2185.jpg

Alkmaar, 11 juli 2017 |

Van contant naar cashless

Wij hadden tot voor kort een zeer traditionele vorm van betalen: er kon contant betaald worden, we schreven zelfs tegoeden op naam op en de inkoop was een taak van een van onze kantinemedewerkers. Er was hierdoor weinig tot geen financieel inzicht in ons bedrijf.

Op zoek naar de oplossing 

Dat dit moest veranderen, was duidelijk. We wisten alleen nog niet hoe. Ik ben op zoek gegaan naar een modern en toegankelijk betaalsysteem en via google kwam ik uit bij Xafax. Na een kennismaking en meer informatie zijn we vervolgens een traject ingegaan om Netpay in onze organisatie te implementeren. Het was hele verandering voor ons allemaal!

Betalen met een tag of pin

In ons bedrijf hangt een PIN oplaadpunt waar iedereen zijn tegoed kan opladen. We betalen nu met een tag bij het buffet en de vendingautomaten. Onze bezoekers kunnen gewoon met hun bankpas betalen bij de kassa, daar zijn we ook blij mee.

Implementatie

Tijdens de opstart waren er een paar hindernissen in de software maar met de juiste inzet en acties van Xafax zijn deze opgelost en draait het betaalsysteem nu naar volle tevredenheid. We zijn ook erg tevreden met de beschikbare rapportages: het financieel inzicht en de afhandeling gaan goed en sluiten helemaal aan bij ons beleid.

10-10-2018
Xafax introduceert de FastLoader!
lees meer...
28-09-2018
Pinnen goedkoper door contactloos betalen
lees meer...
27-09-2018
Xafax presenteert Hosted Printing
lees meer...
19-09-2018
Contactloos betalen populairste manier om te pinnen
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden