NL EN

Installatie en configuratie service

installatie

Wanneer u een Xafax systeem aanschaft wilt u deze zo snel mogelijk optimaal gebruiken en blijven gebruiken.

Met de Xafax installatie en configuratieservice verzorgen wij de installatie & configuratie van nieuwe apparatuur en de functionele oplevering met bijbehorende instructies en de nodige kennisoverdracht aan beheerders en/of gebruikers.

Xafax installatie service

Onze specialisten verzorgen de levering, installatie en configuratie van hardware en software in eigen beheer. Van kaartlezers tot beheersoftware en van materialen tot en met supplies. Hierbij wordt een goede planning gecombineerd met een gedegen kennis. Levering, installatie en configuratie vindt op afspraak plaats. De juiste afstemming van deze aspecten leidt uiteindelijk tot het meest optimale eindproduct. Hierdoor kunt u efficiënt en kostenbesparend werken.

Opnieuw aansluiten Xafax apparatuur

Ook wanneer u een nieuwe copier of printer heeft aangeschaft of bij verhuizing of ingebruikname van een ander netwerk helpt Xafax u naar een probleemloze overgang. Machines worden aangesloten, netwerkinstellingen, nieuwe apparatuur en gebruikers, met Xafax heeft u er geen omkijken naar. Dat kan in zulke situaties heel welkom zijn.

Kwaliteitsgarantie

Met een uitgebreide servicedienst in de Benelux garanderen wij dat onze producten en systemen volgens uw wensen en eisen geleverd, geïnstalleerd en optimaal geconfigureerd worden.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail of via 072-566 7400.
15-05-2019
Nederlanders hebben vertrouwen in contant geld
lees meer...
13-03-2019
CSG Reggesteyn blij met overstap naar cloudbased printen
lees meer...
12-03-2019
Xafax presenteert Slimme oplossingen op het Nationale Bibliotheekcongres 2019
lees meer...
14-02-2019
82% van de Nederlanders nog niet bekend met nieuwe Europese betaalrichtlijn PSD2.
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden