NL EN

Training - Haal het optimale uit uw betaalssyteem

training

Voor het in gebruik nemen en beheer van uw systeem biedt Xafax een uitgebreid pakket van trainingen met als doel dat u het optimale uit uw Xafax systeem kunt halen.

Gebruiksgemak

Bij de ontwikkeling van Xafax systemen staat gebruiksgemak centraal. Een professionele training is echter meer dan nodig door een grote verscheidenheid aan functies, toepassingen en innovaties die elkaar in een razend tempo opvolgen.

Afgestemd op uw organisatie

Om uw investering zo optimaal mogelijk te laten renderen, bieden wij u een complete reeks van gebruikers- en beheerderstrainingen aan afgestemd op uw organisatie.
Hierbij krijgen uw medewerkers instructies voor het gebruik van onze systemen, hardware en software. Onze medewerkers hebben bewezen kennis van onze hardware, software, besturingssystemen of netwerken en delen deze kennis met u.

Training voor gebruikers

Onze trainingen worden gegeven voor meerdere niveaus en worden of bij u of bij ons op locatie gegeven. De trainingen zijn bedoeld voor een kleine groep gebruikers per keer.
Tijdens de trainingen worden uw gebruikers wegwijs gemaakt met de functies van de hardware en software hoe ze deze het meest efficiënt kunnen gebruiken.

Training voor beheerders

Bij een training voor beheerders wordt dieper ingegaan op de technische aspecten en extra gebruikersmogelijkheden. Gebruikers die deze training hebben gevolgd zijn in staat optimaal gebruik te maken van het (betaal)systeem en kunnen de hard- en/of software beheren. Ook krijgen ze instructies voor het oplossen van eenvoudige storing- en servicevragen.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail of via 072-566 7400.
15-05-2019
Nederlanders hebben vertrouwen in contant geld
lees meer...
13-03-2019
CSG Reggesteyn blij met overstap naar cloudbased printen
lees meer...
12-03-2019
Xafax presenteert Slimme oplossingen op het Nationale Bibliotheekcongres 2019
lees meer...
14-02-2019
82% van de Nederlanders nog niet bekend met nieuwe Europese betaalrichtlijn PSD2.
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden