NL EN

VOIP telefonie | Goedkoper bellen via het Internet

VoIP staat voor Voice Over IP, ofwel spraak over internet. Xafax ICT transformeert de gesproken woorden (analoog) naar een digitaal signaal. De digitale signalen worden bij de persoon aan de andere kant van de lijn afgeleverd in passende vorm, zodat deze uw woorden kan horen.

Om VoIP te kunnen gebruiken dienen een aantal zaken geregeld te worden. Dit kan XafaxICT voor u uit handen nemen.

Uw bedrijfsnetwerk

Om van VoIP gebruik te kunnen maken dient uw netwerk in goede staat te zijn, zodat er geen conflicten optreden tijdens het gebruik van VoIP. Uw Internetlijn dient over voldoende bandbreedte te beschikken. Wij kunnen dit voor u regelen, zodat u beschikt over een kwalitatief goede internetconnectie met een gereserveerd telefoonpad. Een vaste telefoonlijn heeft u niet meer nodig.

Telefoon abonnement

Voor VoIP heeft u per toestel een abonnement met een telefoonnummer. Per maand kunt u toestel abonnementen uitbreiden of inkrimpen. Bovendien kunt u allerlei faciliteiten inschakelen, zoals doorschakelen naar mobiel, een voicemail etc. VoIP telefonie geeft u de ultieme vrijheid om te ondernemen zoals u dat wilt. Wist u dat u met VoIP goedkoper kan bellen dan via het traditionele ISDN en dat u met VoIP over een nagenoeg onbeperkt aantal lijnen beschikt?

In één keer installeren

We hebben al heel wat partijen begeleid in de aanschaf en installatie van VoIP op de werkvloer en weten wat we tijdens een installatie tegen kunnen komen. Om verrassingen te voorkomen doen wij altijd een inventarisatie van uw huidige omgeving. Daarnaast geven we u advies over wat VoIP voor u te bieden heeft.

VoIP Toestellen

Als u met VoIP gaat bellen heeft u de mogelijkheid om dit via de computer te doen. Dit kan middels een headset met microfoon, of via telefoontoestellen. Niet alle telefoontoestellen zijn geschikt voor VoIP. Het kan dus zijn dat de toestellen die u nu in gebruik heeft niet geschikt zijn. Dit hoef geen probleem te zijn omdat u uw abonnement inclusief toestellen kunt huren. Schaft u liever VoIP toestellen aan, dan kunnen wij u de toestellen van Yealink aanbieden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of direct een offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag.

17-10-2019
Xafax aanwezig op BiebCloud Congres 2019
lees meer...
16-09-2019
PSD2, wat is dat nou precies?
lees meer...
22-07-2019
Verschuiving richting elektronisch betalen zet verder door
lees meer...
15-05-2019
Nederlanders hebben vertrouwen in contant geld
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden