NL EN

Fokko Duijzer nieuwe algemeen directeur van Xafax Nederland

« terug

Alkmaar, februari 2020 |

Met ingang van 1 februari 2020 is Fokko Duijzer aangesteld als nieuwe algemeen directeur van Xafax Nederland. Zijn aanstelling volgt op het vertrek van Ewout Vet.

Duijzer, tot voor kort technisch directeur, werkt sinds 1994 bij Xafax en heeft een brede kennis van en ervaring met algemeen management. Zijn jarenlange ervaring met commercie en operatie gaat hij inzetten om Xafax verder te ontwikkelen.

Reden voor de aanstelling van Fokko Duijzer is het besluit van Ewout Vet om zich na 10 jaar bestuur te willen richten op nieuwe persoonlijke groeikansen. Vet blijft als aandeelhouder wel betrokken bij de Xafax Group en haar dochtermaatschappijen. 

“We zijn blij dat Fokko met zijn ervaring en kennis de leiding van Xafax op zich neemt. Hij weet wat er nodig is om Xafax succesvol te laten groeien.” Aldus directeur Ewout Vet.

"Als directeur heeft Ewout Vet de afgelopen jaren de basis gelegd voor de digitale omwenteling naar een meer op software en diensten gericht bedrijf", zegt Duijzer. "Ik vind het een prachtige uitdaging om deze ontwikkeling voort te zetten."

Het directieteam van Xafax Nederland bestaat naast Duijzer uit Roland Vet (commercieel directeur) en Bart Vet (operationeel manager).

12-05-2020
30 procent meer cyberaanvallen door COVID-19
lees meer...
08-05-2020
Xafax ICT genomineerd voor de NHN Business Awards
lees meer...
01-05-2020
Bedrijven met digitale strategie overleven
lees meer...
28-04-2020
Vodafone laat Nederland kennismaken met 5G
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden