Menu
Contact
Menu Contact

Indexering contracten 2022

Indexering contracten 2022
Homepage Ga terug Indexering contracten 2022

Indexering contracten 2022

Beste relatie,

 

Allereerst willen wij u bedanken voor de fijne samenwerking. Ieder jaar staan we voor de interessante uitdaging om onze kwaliteit en flexibiliteit te waarborgen en te verbeteren. In de wereld waar in deze tijd heel veel veranderd blijven wij als familiebedrijf sterk overeind. Dit is mede te danken aan uw vertrouwen in ons.

 

Ondanks dat de coronapandemie op iedereen een grote impact heeft gehad zijn de kosten als lonen onevenredig hard doorgestegen.

 

Net als veel andere bedrijven ontkomen wij er daarom niet aan om een kleine prijsindexering van de tarieven door te voeren, over de contracten die voor 1 januari 2021 zijn afgesloten. De tarieven worden verhoogd met 1,7% met ingang van 1 januari 2022.

 

Het percentage is gebaseerd op de CPI (consumentenprijsindex) die u kunt terugvinden op de website van het Centraal Planbureau (www.cpb.nl).

 

Wij vragen uw begrip voor onze nieuwe tarieven en verwijzen u ook graag naar onze

algemene voorwaarden, artikel 3.5 en het Service Level Agreement, artikel 3.

 

Wij begrijpen dat deze aanpassing ook voor u een kostenverhoging betekent, maar dit is noodzakelijk om onze kwaliteit en continuïteit te blijven waarborgen. Wij wensen u voor 2022 een gezonde en zakelijk succesvolle periode toe en voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar via 072-5667400 of via info@xafax.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Xafax Nederland B.V.

Roland Vet

Commercieel Directeur