Menu
Contact
Menu Contact

Indexering contracten 2023

Indexering contracten 2023
Homepage Ga terug Indexering contracten 2023

Indexering contracten 2023

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor de fijne samenwerking. Ieder jaar staan we voor de interessante uitdaging om onze kwaliteit en flexibiliteit te waarborgen en te verbeteren. In een wereld waar veel verandert blijven wij als familiebedrijf sterk overeind. Dit is mede te danken aan uw vertrouwen in ons.

Helaas worden ook wij geconfronteerd met enorme prijsstijgingen, waarbij we inflatiecijfers van meer dan 14% het hoofd moeten bieden.

Net als veel andere bedrijven ontkomen ook wij er niet aan om een verhoging van onze tarieven door te voeren, over contracten die voor 1 januari 2022 zijn afgesloten. Onze tarieven worden met ingang van

1 januari 2023 verhoogd met 8,4%.

Dit percentage is gebaseerd op de CPI (consumentenprijsindex) die u kunt terugvinden op de website van het Centraal Planbureau (www.cpb.nl).

Wij vragen uw begrip voor onze nieuwe tarieven en verwijzen u naar onze algemene voorwaarden,

artikel 3.5 en het Service Level Agreement, artikel 3.

Wij begrijpen dat deze aanpassing ook voor u een kostenverhoging betekent, maar dit is noodzakelijk om onze kwaliteit en continuïteit te blijven waarborgen.

Wij wensen u voor 2023 een gezonde en zakelijk succesvolle periode toe en voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar via 072-5667400 of via info@xafax.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Xafax Nederland B.V.

Roland Vet

Commercieel Directeur