Menu
Contact
Menu Contact
Actueel

Terugkijken: Webinar Activiteiten Ticketing met Active Tickets

Redactie Xafax Redactie Xafax
Terugkijken: Webinar Activiteiten Ticketing met Active Tickets

Donderdag 19 mei 2022 heeft Xafax in samenwerking met ActiveTickets de webinar “Activiteiten ticketing: Online én offline fijn en veilig” georganiseerd. In de webinar vertelde onze partner ActiveTickets, en Xafax, over de optimale klantreis voor het bezoeken van activiteiten bij bibliotheken. 

Van balie naar selfservice 
Bezoekers van activiteiten kopen nu nog kaartjes bij de balie. Dit betekent dat de baliemedewerker bezig is met de ticketverkoop en dat er rijen kunnen ontstaan bij de balie. Vaste bezoekers van de bibliotheek moeten dan achteraan aansluiten om bijvoorbeeld hun boeken terug te brengen of te verlengen.  

Door gebruik te maken van selfservice kiosken kunnen vaste bezoekers en gasten alle handelingen op één plek doen. Zo houden uw medewerkers meer tijd over voor hun primaire werkzaamheden.  
 

Privacy en een veilige bezoekerservaring 
De customer journey voor de aankoop van tickets en het bezoek zelf aan de bibliotheek kent een aantal contactmomenten waarbij security en privacy aandacht verdienen. Bij de aankoop, zowel online als via de zelfservice kiosk of via de balie, wordt persoonlijke data uitgewisseld. Daar moet u veilig mee omgaan zodat u voldoet aan de AVG, maar ook een fijne ervaring voor uw bezoeker biedt. Maar hoe? Deze vragen zijn beantwoord in de webinar samen met ActiveTickets.  

 

Bekijk de webinar Activiteiten ticketing 
De webinar “Activiteiten ticketing: Online én offline fijn en veilig” terugkijken? Dat kan hier: 

 

Koppeling met ActiveTickets 
Met de koppeling van ActiveTickets aan de Kiosk van Xafax kunnen bezoekers snel en eenvoudig tickets kopen, zonder dat daar medewerkers voor nodig zijn. Kijk voor meer informatie op de website van ActiveTickets.

 

Over de Multifunctionele selfservice Kiosk 

Via de PinStation Kiosk kunnen uw gasten zonder tussenkomst van medewerkers ruimtes, werkplekken en goederen resereveren via de EasyReservations module. Tickets kunnen worden aangeschaft doormiddel van de koppeling met ActiveTickets of het Olifantenpaadje. Natuurlijk kunnen leden terecht voor het afrekenen van boete-, contributie- en leengelden, en andere faciliteiten zoals printen en kopiëren, ook voor gasten. De transacties via de Multifunctionele selfservice Kiosk zijn cashless en contactloos. 
 
Meer lezen? Bekijk de pagina: multifunctionele selfservice Kiosk.

 

Voor meer informatie:

Cherry Lavrijsen

E: clavrijsen@xafax.nl

M: 06 57 92 40 72