Menu
Contact
Menu Contact
Van betaalsystemen tot ICT

Over de Xafax Group

Over ons
Payment

Payment

Xafax is met zijn Payment- en Loyality platform een toonaangevende partij in de Benelux. Wij ontwerpen en programmeren software inclusief de benodigde hardware zelf. Voor elk vraagstuk op het gebied van cashless betalen, selfservice en printing kan je bij ons terecht.

ICT

ICT

Xafax ICT is een gerenommeerde ICT dienstverlener voor het MKB van Noord-Holland. Als je op zoek bent naar de juiste ICT dienstverlener voor jouw organisatie, zoek dan niet verder. Wij helpen je graag met al je ICT gerelateerde vraagstukken, en werken samen naar de juist passende oplossing. En dat alles met één centraal aanspreekpunt.

Visuals

Visuals

Xafax Visuals is gespecialiseerd in oplossingen voor presentatie en audiovisuele oplossingen. Wij maken interactief lesgeven, presenteren en vergaderen makkelijk en doeltreffend met de juiste apparatuur en ondersteuning. Met onze digitale schoolborden, touchscreens, projectoren en audiosystemen zorgen wij voor de opstelling die het beste past bij jouw ideeën.

Een echt Alkmaars IT bedrijf

Als je kiest voor Xafax kies je voor een no nonsense familiebedrijf met roots in Alkmaar. Bij ons ben je geen nummer maar kan je rekenen op persoonlijke en betrouwbare service. Wij denken met je mee, zijn proactief en zorgen ervoor dat jouw ICT werkt.