Menu
Contact
nl-NL NL
Menu Contact

Xafax staat voor innovatieve betaalsystemen en IT-oplossingen

bekijk alle oplossingen
Payment

Wij leveren online betaal-, loyaliteit-, en printdiensten, kiosk en werkplekoplossingen voor vele toepassingen. Van eenvoudige tot geavanceerde systemen.

Volledige ontzorging bij betalen en ICT

Met de expertise en de ervaring die wij in de afgelopen decennia hebben verzameld, kunt u met elk vraagstuk op gebied van cashless betalen, ICT en printing bij ons terecht. Wij leveren het totaalpakket: u hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Klant bibliotheek Zuid-Kennemerland aan het woord

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft twaalf vestigingen in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Hillegom en Zandvoort. Steeds meer mensen weten de Bibliotheek Zuid-Kennemerland te vinden om er te lezen, te studeren en elkaar te ontmoeten.

Onze oplossingen
 • Pinstation Kiosk
 • Slimme werkplek
 • EasyPrint
de Bibliotheek Zuid-Kennemerland
De Bibliotheek Deventer

De Bibliotheek zocht een totaaloplossing voor het beheren, betalen en registreren van de vele faciliteiten in de bibliotheek.

Onze oplossingen
 • EasyAccountPlus

  EasyAccount+ (EAP) is een totaaloplossing voor het beheren, betalen en registreren van vele faciliteiten in de bibliotheek. EAP bestaat uit slimme selfservice modules waarmee u voor uw leden en niet-leden een uiterst gebruiksvriendelijke (betaal)omgeving creëert.

 • Pinstation Kiosk

  De PinStation Kiosk is een multifunctionele selfservice Kiosk. Uw gasten kunnen zonder tussenkomst van een medewerk(st)er werkplekken, ruimtes en goederen reserveren. Dit kan via onze EasyReservations module.

 • EasyPrint

  EasyPrint is een complete oplossing voor (betaald) printen, kopiëren, scannen, Follow Me printing en beveiligd printen in de bibliotheek. EasyPrint koppelt iedere printer of multifunctional aan het EasyAccountPlus (EAP) cloud platform.

Bibliotheek Deventer
"De wachtrijen zijn verdwenen"
Onze oplossingen
 • Netpay & myNetPay

  Door het installeren van NetPay in de cloud draagt Xafax de verantwoordelijkheid voor het beheer. Alle betaalpunten zoals kassa’s en verkoopautomaten worden vanuit de hosting gemonitord. Gebruikers hebben een aantal betaalmogelijkheden afhankelijk van de categorie waartoe ze behoren en betalen met: studentenkaart, de myNetPay app, QR-code en bankkaart (Apple Pay, Google Pay,…) 

 • myNetPay app

  Met myNetPay app kan er mobiel betaald worden bij elke kassa, automaat en printer. De app heeft bovendien handige functies zoals saldo check, opwaarderen en transacties inzien.

 • NetPay Tickets

  NetPay Tickets is een module van NetPay waarmee prepaid tickets aangemaakt en geprint kunnen worden. Hiermee kan eenmalig een tegoed worden uitgegeven waarmee gebruikers kunnen betalen. 

Thomas More Hogeschool
Volledige ontzorging voor Bibliotheek Weert

Op het oog lijkt er weinig veranderd in bibliotheek Weert, totdat u gebruik heeft gemaakt van een van de pc’s. Ze zijn een stuk sneller geworden. En als u er op gaat letten, ziet u ook bijzonder weinig pc's meer. Wat overblijft is een monitor, toetsenbord en muis. Welkom bij Slimme Werkplek van Xafax!

Onze oplossingen
 • Kiosk

  De Kiosk is een selfservice betaalautomaat voor het afrekenen van boete-, contributie, en leengelden, gamen en andere bibliotheekfaciliteiten zoals printen en kopiëren, voor zowel leden als gasten.

 • Library

  EasyAccount+ (EAP) is onze totaaloplossing voor het beheren, betalen en registreren van vele faciliteiten in de bibliotheek. EAP bestaat uit slimme selfservice modules waarmee u voor uw leden en niet-leden een uiterst gebruiksvriendelijke (betaal)omgeving creëert.

 • Slimme Werkplek

  Met Slimme Werkplek biedt u uw bezoekers een volledig uitgeruste en up-to-date werkplek. En u hoeft hier niets voor te doen, want wij nemen werk van u over. Zo houdt u tijd en geld over.

Bibliotheek Weert
Een Cashless Golf oplossing

Golfpark Wilnis was op zoek naar een leverancier die kon ondersteunen bij het cashless maken van de golfbaan.

Onze oplossingen
 • Cashless Golf

  Met Cashless Golf kunnen leden en gasten betalen met hun bankpas, creditcard, ledenkaart, tag, prepaidkaart of de app via het myCashless Golf platform. Hierbij kunt u denken aan het afrekenen in de horeca, bij de golfballen automaat of de golfshop.

 • Kassa interface i.c.m. Eijsink booq

  In het geval van Golfpark Wilnis hebben wij ons platform gekoppeld aan het kassasysteem booq van Eijsink. Hierdoor kunnen leden en gasten op het terras direct betalen op de handterminal van Eijsink en kan de bon op rekening gezet worden.

 • Toegangscontrole

  Naast het betaalsysteem hebben wij ook een toegangscontrole geïnstalleerd. Bij de poort van de club staat een terminal waarmee QR-codes gelezen kunnen worden. Leden kunnen hier de poort openen met de app wanneer de club vroeg in de ochtend nog niet geopend is. 

Golfpark Wilnis
De NetPay Giftcard bracht uitkomst

Brouwerij 't IJ was op zoek naar een partner om haar klantenbinding te vergroten. De cadeaukaart van Xafax bracht uitkomst.

Onze oplossingen
 • NetPay Giftcards

  De NetPay giftcard module is ontwikkeld voor het uitgeven van cadeaukaarten. Op deze kaarten kan een tegoed naar keuze gezet worden. Vervolgens kunnen deze kaarten gebruikt worden om af te rekenen bij in dit geval de locaties van Brouwerij 't IJ. 

Brouwerij 't IJ
Klantervaring GP Groot

GP groot was op zoek naar een partner om een contactloze betaaloplossing op de koffiemachine aan te sluiten en een cashless oplossing voor een koffiedeal.

Onze oplossingen
 • NetPay Tickets

  Netpay Tickets is een module van Netpay waarmee prepaid tickets aangemaakt en geprint kunnen worden. Hiermee kan eenmalig een tegoed worden uitgegeven waarmee gebruikers kunnen betalen. Denk hierbij aan de mogelijkheden voor festivals, beurzen en koffieautomaten.

GP Groot
Klantervaring Aeres Hogeschool

De Aeres groep was op zoek naar een specialist op gebied van cashless betaalsystemen die een onafhankelijke positie in de markt inneemt.

Onze oplossingen
 • Payment

  Xafax NetPay® is een universeel cashless betaal- en loyaliteitplatform voor optimaal betaalgemak. Je betaalt met een speciale NFC pas, tag of smartphone door deze bij een betaalpunt te scannen. NetPay maakt betalen eenvoudig, veilig en goedkoper.

 • Cashless vending

  Wat u ook via uw automaat verkoopt. Met de meest veelzijdige terminal die er is maakt u het uw klanten wel heel makkelijk om uw producten aan te schaffen. Met de bankpas of via de telefoon applepay of credit cards. Waar uw klant zich veilig bij voelt kunt u faciliteren.

 • Betaald printen & kopiëren

  Xafax levert een universeel betaalsysteem en biedt hiermee compleet inzicht in alle printactiviteiten. Met een printsysteem van Xafax wordt betaald printen en kopiëren eenvoudig en maakt u een einde aan de verspilling.

Aeres
Klantervaring CSG Reggesteyn

CSG Reggesteyn zocht een onafhankelijke leverancier voor een cloudbased printoplossing inclusief betaalsysyteem.

Onze oplossingen
 • Cashless vending

  Ons Cashless vending betaalsysteem zorgt voor een snelle en eenvoudige betaling bij uw vending automaten, zoals frisdrank- en snoepautomaten of loketautomaten.

 • Hosted printing

  Het beheren van een printomgeving is arbeidsintensief, vaak ingewikkeld en duur. Steeds meer organisaties kiezen er dan ook voor om het totale beheer van printen uit te besteden met de hosted printoplossing van Xafax!

 • Payment

  Xafax NetPay® is een universeel cashless betaal- en loyaliteitplatform voor optimaal betaalgemak. Je betaalt met een speciale NFC pas, tag of smartphone door deze bij een betaalpunt te scannen. NetPay maakt betalen eenvoudig, veilig en goedkoper.

CSG Reggesteyn
Vorige referentie
Volgende referentie
Meet: Arnold - Senior Software Engineer bij Xafax
Actueel
15 aug
Meet: Arnold - Senior Software Engineer bij Xafax
Maak kennis met de mensen van de Xafax Group. Wie werken er allemaal en wat doen ze? Deze keer aan het woord: Arnold, Senior Software Engineer...
Meet: Mathijs - Servicedesk Medewerker bij Xafax ICT
Actueel
23 jun
Meet: Mathijs - Servicedesk Medewerker bij Xafax ICT
Maak kennis met de mensen van de Xafax Group. Wie werken er allemaal en wat doen ze? Deze keer aan het woord: Mathijs, Servicedesk Medewerker bij...
Terugkijken: Webinar Activiteiten Ticketing met Active Tickets
Actueel
25 mei
Terugkijken: Webinar Activiteiten Ticketing met Active Tickets
Donderdag 19 mei 2022 heeft Xafax in samenwerking met ActiveTickets de webinar “Activiteiten ticketing: Online én offline fijn en...
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Nieuwsbrieven
01 jan
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Nieuwsgierig naar wat wij iedere maand in onze nieuwsbrief delen? Schrijf je hier in!
myCashlessGolf van Xafax en nog veel meer nu ook in iBirdies
Actueel
18 mar
myCashlessGolf van Xafax en nog veel meer nu ook in iBirdies
iBirdies levert slimme koppelingen tussen verschillende IT-systemen voor golfbanen. De app voor smartphones – iPhone en Android –...
Ransomware-pandemie
Actueel
07 dec
Ransomware-pandemie
Als mensen vroeger de melding ‘all your files are encrypted’ kregen waren mensen nog in de war want niemand wist nog wat dit...
OneDrive-ondersteuning stopt voor oude Windows versies
Actueel
29 nov
OneDrive-ondersteuning stopt voor oude Windows versies
Microsoft heeft bekend gemaakt dat vanaf maart 2022 OneDrive niet meer op Windows 7, 8 en 8.1 ondersteund wordt. Hiermee vervalt de mogelijkheid...
Hoe zorg je voor een veilige thuiswerkplek?
Tips
12 nov
Hoe zorg je voor een veilige thuiswerkplek?
Nu de coronaregels weer zijn aangescherpt is voor veel organisaties thuiswerken eigenlijk al normaal geworden. Dit komt doordat het gewenning is...
Licht aan het einde van de tunnel voor chiptekort
Actueel
05 nov
Licht aan het einde van de tunnel voor chiptekort
Er lijkt een einde te komen aan het huidige chiptekort. Het lijkt er zelfs op dat er over twee jaar sprake kan zijn van een overcapaciteit. Dit...
Bedrijven in vitale sector kwetsbaar voor mailvervalsers
Actueel
02 nov
Bedrijven in vitale sector kwetsbaar voor mailvervalsers
Veel bedrijven in de vitale sector hebben een slechte beveiliging op hun e-mail tegen cybercriminelen. De bedrijven die het niet op orde hebben...
Bankpas is verleden tijd
Actueel
19 okt
Bankpas is verleden tijd
Er is in de eerste acht maanden al meer met de smartphone betaald dan in heel 2020. Dit blijkt uit cijfers van Bancontact Payconiq Company. In...
Veilig thuiswerken door data te beschermen
Actueel
08 okt
Veilig thuiswerken door data te beschermen
Het afgelopen decennia nam de populariteit van flexibel werken al toe, maar door de coronapandemie is het werken op afstand in een sneltreinvaart...
Office 2021 wordt tegelijk met Windows 11 gelanceerd
Actueel
05 okt
Office 2021 wordt tegelijk met Windows 11 gelanceerd
Op 5 oktober 2021 wordt samen met Windows 11 het softwarepakket Office 2021 uitgebracht. Het pakket is te verkrijgen door middel van een...
Cyberveiligheid in hoger onderwijs moet beter
Actueel
28 sep
Cyberveiligheid in hoger onderwijs moet beter
De digitale veiligheid op hogescholen en universiteiten is niet goed genoeg. Dit heeft de Onderwijsinspectie geconcludeerd in een onderzoek. Er...
Bedrijven moeten blijven investeren in de ondersteuning van thuiswerkers
Actueel
16 sep
Bedrijven moeten blijven investeren in de ondersteuning van thuiswerkers
Bedrijven hebben, ondanks hun investeringen in IT het afgelopen jaar, nog steeds moeite met het ondersteunen van thuiswerkers. Na onderzoek van...
Gehackt ROC Mondriaan nog weken plat
Actueel
10 sep
Gehackt ROC Mondriaan nog weken plat
Het zal nog weken duren voordat onderwijsinstelling ROC Mondriaan in Den Haag haar gehackte computersysteem op orde zal hebben. De school weet...
Windows 11 lanceert in oktober
Actueel
07 sep
Windows 11 lanceert in oktober
Op 5 oktober 2021 wordt Windows 11 beschikbaar gemaakt als gratis upgrade van Windows 10. De upgrade zal in fases worden aangeboden. De Android...
Ransomware kan levensgevaarlijk zijn voor kleine ondernemers
Actueel
04 sep
Ransomware kan levensgevaarlijk zijn voor kleine ondernemers
Voor vele ondernemers is ransomware een grote angstgegner. Hackers plaatsen ransomware op computers en eisen duizenden...
Computerchips worden duurder
Actueel
01 sep
Computerchips worden duurder
Door het eerder vermelde tekort aan computerchips gaat chipfabrikant TSMC haar prijzen aan het eind van het jaar verhogen. De...
12 tips waarmee je Phishing mails kunt herkennen.
Tips
26 aug
Phishing mails herkennen? Hier heb je 12 tips
Mails zijn een handige tool voor de communicatie en tegenwoordig bijna onmisbaar geworden voor bedrijven. Het is een goedkope manier van...
Windows 11 toch te installeren op oudere pc’s en laptops
Actueel
31 aug
Windows 11 is aangekondigd door Microsoft
De oude pc of laptop die niet voldoet aan de eisen van Microsoft voor de installatie van Windows 11 hoef je toch niet weg te doen. De upgrade van...
Met mobiel betalen blijft doorgroeien
Actueel
17 aug
Mobiel betalen blijft doorgroeien
Het pinnen zonder pinpas wint steeds meer terrein. Het afrekenen met een smartphone, smartwatch of een andere wearable begint in te lopen op het...
Google toch wel veilig te gebruiken door het onderwijs
Actueel
13 jul
Google toch wel veilig te gebruiken door het onderwijs
Het onderwijs in Nederland kan toch wel gebruik blijven maken van de Google-diensten waar wij eerder melding maakten dat het onderwijs...
Nieuwsbrief juli
Nieuwsbrieven
08 jul
Nieuwsbrief juli
Inmiddels ziet de wereld er weer compleet anders uit dan tijdens onze vorige nieuwsbrief. Door de oer-Hollandse zomer hebben we echter de jassen...
Ransomware bescherming nu ook voor het mkb
Actueel
08 jul
Ransomware bescherming nu ook voor het mkb
Vroeger was beveiliging voor mkb-bedrijven relatief eenvoudig. Wij installeerden een antivirusprogramma, trainden de medewerkers, en hielden de...
Steeds meer bedrijven betalen ransomware-losgeld
Actueel
07 jul
Steeds meer bedrijven betalen ransomware-losgeld
Bedrijven betalen steeds vaker losgeld bij een ransomware aanval. Toch is die betaling geen garantie dat de organisatie haar data ook...
Internet Explorer stopt ermee
Actueel
04 jul
Internet Explorer stopt ermee
Iedereen kent de browser wel maar bijna niemand maakt er nog gebruik van: Internet Explorer. Na 27 jaar trouwe dienst trekt Microsoft in 2022...
Windows 11 is aangekondigd door Microsoft
Actueel
29 jun
Windows 11 is aangekondigd door Microsoft
Microsoft heeft zojuist Windows 11 de opvolger van windows 10 aangekondigd. Panos Panay, Chief Product Officer Microsoft zegt dat het...
Nieuw ticketsysteem voor Xafax Nederland
Actueel
24 jun
Nieuw Ticketsysteem voor Xafax Nederland
Op donderdag 17 juni heeft de serviceorganisatie van Xafax Nederland de overstap naar een nieuw ticketsysteem genaamd ‘Fieldbuddy’...
Onderwijs zou moeten stoppen met Google
Actueel
16 jun
Onderwijs zou moeten stoppen met Google
Het onderwijs in Nederland en het ministerie van Justitie zouden vanuit privacyoverwegingen moeten stoppen met het gebruik van de email en...
Cybercriminelen spelen binnen enkele minuten in op nieuwe kwetsbaarheden
Actueel
27 mei
Cybercriminelen spelen binnen enkele minuten in op nieuwe kwetsbaarheden
Cybercriminelen maken doorgaans haast om te profiteren van nieuwe kwetsbaarheden. Binnen 15 minuten na het bekend maken van CVE-kwetsbaarheden...
Nieuwsbrief mei
Nieuwsbrieven
12 mei
Nieuwsbrief mei
Wij zijn ruim een maand verder dan de laatste nieuwsbrief en de wereld ziet er gelukkig weer iets anders uit. De terrassen zijn inmiddels...
Tekort aan computerchips duurt nog een jaar
Actueel
29 apr
Het tekort aan computerchips houdt nog zeker een jaar aan.
Waar er begin dit jaar werd verwacht dat het tekort aan computerchips nog zes maanden zou duren is dit inmiddels een jaar geworden. Het gaat...
Een goede voorbereiding is al een halve bescherming
Actueel
22 apr
Een goede voorbereiding is al een halve bescherming
Ransomware-aanvallen komen steeds vaker voor. Naar schatting kostten deze aanvallen het bedrijfsleven in 2020 ruim 16,5 miljard euro. Door het...
Nieuwsbrief maart
Nieuwsbrieven
15 mar
Nieuwsbrief maart
Het afgelopen jaar heeft de Xafax Groep 27 golfbanen mogen voorzien van onze cashless betaaloplossing. In het begin van 2020 hebben wij...
Backups zijn een goede verdediging
Actueel
14 mar
Backups zijn een goede verdediging
Door de coronacrisis heeft het implementeren van moderne technologieën een vlucht genomen. Steeds meer bedrijven hebben dankzij de...
Sharp brengt veilige printers voor thuiswerkers op de markt
Actueel
14 mar
Sharp komt met veilige thuiswerkprinter
Het is een verhaal dat we dezer dagen van veel vendoren horen: waar de eerste maanden van de pandemie genoegen genomen moest worden met...
5 tips voor het besparen op it kosten
Tips
25 feb
5 tips voor het besparen op it kosten
Laat één ding direct duidelijk zijn IT kost nou eenmaal geld. Er is nu eenmaal hardware, software, beheer et cetera nodig om als...
Nieuwsbrief januari
Nieuwsbrieven
09 feb
Nieuwsbrief januari
De aanhoudende gezondheidscrisis en de daaraan gekoppelde overheidsmaatregelen geven telkens nieuwe uitdagingen. Hoe kom je snel aan...
Erick stelt zich voor:
Actueel
05 feb
Erick stelt zich voor
Hallo ik ben Erick, ik kom uit Zuid-Afrika waar ik geboren ben. De afgelopen vijf jaar heb ik daar in de netwerkindustrie gewerkt als engineer,...
Nog 6 maanden tekort aan computerchips
Actueel
04 feb
Nog 6 maanden te kort aan computerchips
Het tekort aan computerchips waar we momenteel mee te kampen hebben duurt nog zeker tot de zomer. Dit heeft AMD-ceo Lisa Su aangegeven in gesprek...
Xafax neemt NC-systems over
Actueel
08 jan
Xafax neemt NC-systems over
Xafax ICT B.V. heeft overeenstemming bereikt over de overname van branchegenoot NC-systems B.V. uit Dirkshorn. Door deze activa transactie breidt...
Xafax neemt Mul ICT over
Actueel
21 dec
Xafax neemt Mul ICT over
Xafax Nederland B.V. heeft vandaag overeenstemming bereikt over de overname van branchegenoot Mul ICT services B.V.
Nieuwsbrief november 2020
Nieuwsbrieven
30 nov
November 2020
Zo langzamerhand begint onze nieuwsbrief een traditie te worden waarop we leuke reacties krijgen. Dit keer willen we je meenemen in de sfeer en...
Hoe u een veilige gebruikersnaam aanmaakt
Actueel
19 nov
Hoe u een veilige gebruikersnaam aanmaakt
"Wachtwoorden zijn de belangrijkste factor voor het beveiligen van uw accounts. Maar u moet ook op uw gebruikersnamen letten."
Laat 'het oude normaal' los
Actueel
21 okt
Laat 'het oude normaal' los
Organisaties denken na over een toekomstbestendige werkplek. Zullen we daar met een frisse blik naar kijken? En niet klakkeloos ‘het oude...
Nieuwsbrief oktober 2020
Nieuwsbrieven
01 okt
Nieuwsbrief oktober 2020
De herfstvakantie is inmiddels voorbij en we kijken met elkaar terug op een, mag ik wel zeggen, enerverende periode.
Covid-19 en contactloos betalen
Actueel
15 sep
Covid-19 en contactloos betalen
Als maatregel om de verspreiding van het coronavirus in te dammen is de limiet voor contactloos betalen zonder pincode verhoogd. Veel studenten...
Bibliotheeksoftware naar de Cloud!
Actueel
15 sep
Bibliotheeksoftware naar de Cloud!
EasyAccount+ (EAP) is een totaaloplossing voor het beheren, betalen en registreren van vele faciliteiten in de bibliotheek. EAP bestaat uit...
Google Cloud Print eindigt?
Actueel
15 sep
Google Cloud Print eindigt?
Google Cloud Print is een tool waarmee je op afstand over je internetverbinding kan printen. Google heeft aangekondigd dat haar Cloud Printdienst...
Nieuwsbrief september
Nieuwsbrieven
01 sep
Nieuwsbrief september
Hier is hij dan eindelijk: onze nieuwsbrief in moderne stijl, die wij u maandelijks willen toesturen.
Maak printen onderdeel van het continuïteitsplan
Actueel
26 aug
Maak printen onderdeel van het continuïteitsplan
Allerlei onverwachte omstandigheden, van systeemuitval en storingen in de supply chain tot wereldwijde crises, kunnen een...
Gaat thuiswerken voor meer datalekken zorgen?
Actueel
18 aug
Gaat thuiswerken voor meer datalekken zorgen?
Het oude vertrouwde kantoor als sociale ontmoetingsplek en thuiswerken als het nieuwe normaal? Deze visie over thuiswerken wordt steeds vaker...
Opmars ransomware niet te stuiten
Actueel
13 aug
Opmars ransomware niet te stuiten
Verzekeraar Marsh ziet gebruik gijzelsoftware verdubbelen: het aantal aangegeven cyberincidenten steeg in 2019 in continentaal Europa met...
68% Nederlandse bedrijven heeft te weinig cyberbeveiliging
Actueel
29 jul
68% Nederlandse bedrijven heeft te weinig cyberbeveiliging
Zeker 68% van het Nederlandse bedrijfsleven heeft te weinig cyberbeveiliging, blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Forrester.
IoT & cybersecurity
Actueel
14 jul
IoT & cybersecurity
Het is tegenwoordig relatief eenvoudig om berichten te vinden over cybersecurity-kwetsbaarheden in iot (Internet of things)-apparaten, zoals...
WhatsApp-fraude & drie tips om je ertegen te wapenen
Tips
10 jul
WhatsApp-fraude & drie tips om je ertegen te wapenen
Internetcriminelen richten zich in de meeste gevallen op je bankrekening, om zo snel geld buit te maken. We weten phishing-mailtjes uit naam van...
Openbare wifi, nodig of niet?
Actueel
26 jun
Openbare wifi, nodig of niet?
Er is ophef over de belabberde beveiliging van openbare wifi-netwerken. Vele zijn kwetsbaar voor misbruik. Maar wie gebruikt publieke wifi...
Wat is digitale transformatie nou eigenlijk?
Actueel
12 jun
Wat is digitale transformatie nou eigenlijk?
De term valt te vaak, maar dat neemt niet weg dat bedrijven in elke industrie te maken hebben met digitale transformatie.
Wat is IoT precies?
Actueel
16 jun
Wat is IoT precies?
Wat is IoT (Internet of Things) en Nederlands vertaald: het internet der dingen. Het internet der dingen (IoT) is een concept dat complex is...
#SamenSterker: Sharp maakt hygiënisch printen mogelijk
Actueel
09 jun
#SamenSterker: Sharp maakt hygiënisch printen mogelijk
Nu de maatregelen rondom het coronavirus langzaam worden versoepeld, betekent dat ook dat er wellicht weer meer medewerkers richting hun werkplek...
Met trots heten wij u welkom op onze nieuwe website!
Actueel
05 jun
Met trots heten wij u welkom op onze nieuwe website!
Bekijk hier wat er allemaal is veranderd.
Uitgelicht digitale rubriek Schoolfacilities
Actueel
05 jun
Uitgelicht digitale rubriek Schoolfacilities
In de digitale rubriek uit de afgelopen meimaand van Schoolfacilities zijn wij uitgelicht als specialist op het gebied van printen en...
30 procent meer cyberaanvallen door covid-19
Actueel
12 mei
30 procent meer cyberaanvallen door covid-19
Cybercriminelen maken steeds meer misbruik van de onrust die is ontstaan over het coronavirus. Uit onderzoek van G DATA CyberDefense blijkt dat...
Xafax ICT genomineerd voor de NHN Business Awards!
Actueel
08 mei
Xafax ICT genomineerd voor de NHN Business Awards!
Met gepaste trots mogen wij u mededelen dat Xafax ICT is genomineerd voor de 2020 NHN Business Awards!
Bedrijven met een digitale strategie overleven
Actueel
01 mei
Bedrijven met een digitale strategie overleven
Met alleen maar positiviteit, energie en ondernemersgeest redden organisaties het tegenwoordig niet. Dat hebben de laatste weken wel bewezen....
Vodafone laat Nederland kennismaken met 5G
Actueel
28 apr
Vodafone laat Nederland kennismaken met 5G
Vodafone zet vandaag in ruim de helft van Nederland de eerste stap naar 5G. De mobiele operator maakt daarbij gebruik van de huidige frequenties...
Nederlandse bedrijven koplopers in digitalisering
Actueel
24 apr
Nederlandse bedrijven koplopers in digitalisering
Het gros van de Nederlandse bedrijven onderkent het belang van digitalisering. Dat blijkt uit een rapport van de Europese Investeringsbank EIB.
Berichtgeving Coronavirus
Actueel
23 apr
Berichtgeving COVID-19
Wat betekenen de maatregelen omtrent COVID-19 voor Xafax en zijn klanten?
Thuiswerken in verband met Corona
Tips
23 apr
Thuiswerken in verband met Corona
Heeft uw organisatie hulp nodig om thuis effectief te kunnen werken?
Windows 7 vertoont een tweede bug na End of Life status
Actueel
22 apr
Windows 7 vertoont een tweede bug na End of Life status
Kort na het bereiken van de end-of-life status heeft Windows 7 er een nieuwe bug bij.
Onze thuiswerk tips
Tips
25 mar
Onze thuiswerk tips
In verband met het coronavirus, werken veel werknemers thuis. Maar hoe kan dit effectief?
Fokko Duijzer nieuwe algemeen directeur van Xafax Nederland
Actueel
11 feb
Fokko Duijzer nieuwe algemeen directeur van Xafax Nederland
Ewout Vet het besluit om te stoppen als algemeen directeur bij Xafax Nederland. 
Wat is de PSD2 wetgeving?
Actueel
02 okt
Wat is de PSD2 wetgeving?
Een beknopte uitleg over de PSD2 wet en wat dat voor u als persoon betekent.