Menu
Contact
Menu Contact
Xafax Case Study

Aeres Hogeschool

"Met Xafax geven we de digitale transformatie van onderaf vorm"
Wat was de vraag?

De Aeres groep was op zoek naar een specialist op gebied van cashless betaalsystemen die een onafhankelijke positie in de markt inneemt.

Onze oplossingen

Aeres heeft gekozen voor Xafax NetPay®, hosted printoplossingen en printmanagement software. Hierdoor betalen student cashless bij printers, multifunctionals, bij de kassa in de kantine en bij snoep-, koffie- en frisdrankautomaten.

 

U ook ontzorgen?

Ook in gesprek met ons over de mogelijkheden van cashless en contactloos betalen in uw onderwijsinstelling?

afspraak maken
Julian van Wickeren
Julian van Wickeren
Productspecialist
Oplossingen voor deze case
Payment

Xafax NetPay® is een universeel cashless betaal- en loyaliteitplatform voor optimaal betaalgemak. Je betaalt met een speciale NFC pas, tag of smartphone door deze bij een betaalpunt te scannen. NetPay maakt betalen eenvoudig, veilig en goedkoper.

Meer over Payment
MyNetPay
Cashless vending

Wat u ook via uw automaat verkoopt. Met de meest veelzijdige terminal die er is maakt u het uw klanten wel heel makkelijk om uw producten aan te schaffen. Met de bankpas of via de telefoon applepay of credit cards. Waar uw klant zich veilig bij voelt kunt u faciliteren.

Meer over Cashless vending
MyNetPay
Betaald printen & kopiëren

Xafax levert een universeel betaalsysteem en biedt hiermee compleet inzicht in alle printactiviteiten. Met een printsysteem van Xafax wordt betaald printen en kopiëren eenvoudig en maakt u een einde aan de verspilling.

Meer over Betaald printen & kopiëren
MyNetPay
Wim Pakkert
Wim Pakkert
Senior Manager Onderwijs Aeres Hogeschool
"Als organisatie moet je op een gegeven moment knopen doorhakken en weg van hoe het altijd ging."

Willen we focussen op goed onderwijs geven, dan hebben studenten digitale devices met een daarbij behorende omgeving nodig. Hiervoor zijn we, voor alle betaling gerelateerde handelingen, jaren geleden een samenwerking met Xafax aangegaan.

Terug naar alle cases