Menu
Contact
nl-NL NL
Menu Contact
Xafax Case Study

Golfpark Wilnis

Ons doel is dat onze leden en bezoekers hier een fantastische tijd hebben en graag weer bij ons terug komen.
Wat was de vraag?

Wij hadden de wens om golfpark Wilnis geheel cashless te maken. Ook wilden wij dat het verlenen van toegang werd vereenvoudigd voor onze leden. Dat alles vanuit één backoffice systeem. Xafax biedt de mogelijkheid om onze wensen door middel van één applicatie in te vullen.

Onze oplossingen

Cashless Golf heeft Xafax speciaal voor de golfmarkt ontwikkeld. De oplossing bundelt de vele toepassingen in één systeem. Bij golfpark Wilnis gebruiken de leden de Cashless Golf app. Deze app faciliteert de toegangsverlening tot diverse parkeerplaatsen en de tassenloodsen. Verder kan er met de app betaald worden bij de golfballenautomaat en bij de booq kassa’s van Eijsink. Zelfs op het terras kunnen de gebruikers eenvoudig betalen via de handterminals van Eijsink. De app is een perfecte opvolger voor de plastic kaart van de NGF (Nederlandse Golf Federatie).

U ook ontzorgen?

Wilt u met uw golfbaan of organisatie uit een andere sector ook de overstap maken naar een volledig cashless betaalsysteem? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan waarin we de mogelijkheden voor u en uw organisatie kunnen bespreken.

Neem contact op
Roland Vet
Roland Vet
Commercieel directeur
Oplossingen voor deze case
Cashless Golf

Met Cashless Golf kunnen leden en gasten betalen met hun bankpas, creditcard, ledenkaart, tag, prepaidkaart of de app via het myCashless Golf platform. Hierbij kunt u denken aan het afrekenen in de horeca, bij de golfballen automaat of de golfshop.

Meer over Cashless Golf
MyNetPay
Kassa interface i.c.m. Eijsink booq

In het geval van Golfpark Wilnis hebben wij ons platform gekoppeld aan het kassasysteem booq van Eijsink. Hierdoor kunnen leden en gasten op het terras direct betalen op de handterminal van Eijsink en kan de bon op rekening gezet worden.

Meer over Kassa interface i.c.m. Eijsink booq
MyNetPay
Toegangscontrole

Naast het betaalsysteem hebben wij ook een toegangscontrole geïnstalleerd. Bij de poort van de club staat een terminal waarmee QR-codes gelezen kunnen worden. Leden kunnen hier de poort openen met de app wanneer de club vroeg in de ochtend nog niet geopend is. 

Meer over Toegangscontrole
MyNetPay
Alice Kool
Alice Kool
Eigenaresse
""Ik raad alle golfbanen om de overstap te maken naar het betaalsysteem van Xafax.""

"Alle functionaliteiten die wij zochten zitten in het systeem en alles is terug te vinden in de rapportages die uitgedraaid kunnen worden"

Terug naar alle cases