Menu
Contact
nl-NL NL
Menu Contact
Xafax Case Study

Klantcase Thomas More hogeschool (BE)

"Dankzij de MyNetPay app zijn de wachtrijen op onze scholen verdwenen"
Wat was de vraag?

Thomas More was als ervaren gebruiker op zoek naar een onafhankelijke oplossing in eigen beheer. Het was wenselijk de oplossing uit te breiden om zo tot een 100% cashless omgeving te komen. Belangrijk hierbij was dat de workload voor de ICT-afdeling afnam.

Onze oplossingen

Door het installeren van NetPay in de cloud draagt Xafax de verantwoordelijkheid voor het beheer van het betaalsysteem. Alle betaalpunten zoals kassa's en verkoopautomaten worden vanuit de hosting gemonitord.

U ook ontzorgen?

Met onze NetPay oplossing kunnen wij een legio aan kassa's en andere verkooppunten koppelen aan ons betaalsysteem. Vanuit de NetPay E-wallet kunt u met een pas of onze app betalen bij de diverse verkooppunten, ook kan er een loyaliteitsprogramma gestart worden.

Roland Vet
Roland Vet
Oplossingen voor deze case
Netpay & myNetPay

Door het installeren van NetPay in de cloud draagt Xafax de verantwoordelijkheid voor het beheer. Alle betaalpunten zoals kassa’s en verkoopautomaten worden vanuit de hosting gemonitord. Gebruikers hebben een aantal betaalmogelijkheden afhankelijk van de categorie waartoe ze behoren en betalen met: studentenkaart, de myNetPay app, QR-code en bankkaart (Apple Pay, Google Pay,…) 

Meer over Netpay & myNetPay
MyNetPay
myNetPay app

Met myNetPay app kan er mobiel betaald worden bij elke kassa, automaat en printer. De app heeft bovendien handige functies zoals saldo check, opwaarderen en transacties inzien.

Meer over myNetPay app
MyNetPay
NetPay Tickets

NetPay Tickets is een module van NetPay waarmee prepaid tickets aangemaakt en geprint kunnen worden. Hiermee kan eenmalig een tegoed worden uitgegeven waarmee gebruikers kunnen betalen. 

Meer over NetPay Tickets
MyNetPay
Wim Matheeussen
Wim Matheeussen
IT-medewerker
"Over de implementatie"

Tijdens de implementatie deden er zich wat uitdagingen voor, maar ieder project heeft zo zijn uitdagingen. Wij hebben hier een zeer positief gevoel aan over gehouden

Terug naar alle cases