Menu
Contact
Menu Contact
Xafax Case Study

Bibliotheek Enschede

“De laagdrempelige en informele manier van communiceren is echt een goede manier van communiceren. Dat is echt een sterk punt van Xafax."
Wat was de vraag?

Een totaaloplossing voor het beheren, betalen en registreren van de vele faciliteiten in de bibliotheek:

1. Het afrekenen van boetegeld en contributie met een betaalautomaat.

2. Beheersysteem voor publieke werkplekken met daarop aangesloten een printoplossing conform AVG wetgeving.

3. Moderne onderhoudsarme werkplekken die gebruiksvriendelijk zijn voor het publiek.

Onze oplossingen

Bibliotheek Enschede maakt gebruik van het volledige EasyAccount+ platform. Hieronder vallen de PinStation Kiosk, de Slimme Werkplek, EasyDesktop en EasyPrint. Dit alles is gekoppeld aan het EasyAccount+ platform in de cloud.

U ook ontzorgen?

Zoekt u ook een volledig beheerbare en schaalbare oplossing voor uw bibliotheek. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact opnemen
Cherry Lavrijsen
Cherry Lavrijsen
Account manager Library
Oplossingen voor deze case
EasyAccount+

EasyAccount+ (EAP) is een totaaloplossing voor het beheren, betalen en registreren van vele faciliteiten in de bibliotheek. EAP bestaat uit slimme selfservice modules, zoals werkplekken en ruimtes reserveren, ticket verkoop en tegoed (bonnen) kopen, waarmee je voor leden en niet-leden een uiterst gebruiksvriendelijke (betaal)omgeving creëert.

Meer over EasyAccount+
MyNetPay
PinStation Kiosk

De PinStation Kiosk is een multifunctionele selfservice Kiosk. Uw gasten kunnen zonder tussenkomst van een medewerk(st)er werkplekken, ruimtes en goederen reserveren. Dit kan via onze EasyReservations module.

Meer over PinStation Kiosk
MyNetPay
De Slimme Werkplek

De Slimme Werkplek biedt bezoekers een volledig uitgeruste en up-to-date werkplek. Deze werkplek wordt door Xafax beveiligd en up-to-date gehouden. Geen omkijken naar het beheer, want die nemen wij voor je uit handen. Zo kunnen medewerkers zich focussen op andere taken. Daarnaast is de werkplek extreem energiezuinig.

Meer over De Slimme Werkplek
MyNetPay
EasyPrint

EasyPrint is een complete oplossing voor (betaald) printen, kopiëren, scannen, Follow Me printing en beveiligd printen in de bibliotheek. EasyPrint koppelt iedere printer of multifunctional aan het EasyAccountPlus (EAP) cloud platform.

Meer over EasyPrint
MyNetPay
Sebastian Slots
Sebastian Slots
Medewerker ICT
"Prettige samenwerking"

Ik zou de samenwerking als informeel en laagdrempelig beschrijven. Cherry belt regelmatig als er nieuwe ontwikkelingen zijn en ik kan hem ook zo bellen als ik een verzoek heb. De
laagdrempelige en informele manier van communiceren is echt een goede manier van communiceren. Dat is echt een sterk punt van Xafax. Zeker omdat je al een lange samenwerking hebt, dan heb je aan een woord genoeg. Bibliotheken hebben niet alle tijd, dus het moet gewoon op basis van vertrouwen goed komen. En dat is ook zo bij Xafax.

Terug naar alle cases