Menu
Contact
Menu Contact
Xafax Case Study

GP Groot

“Onze gasten kunnen met bankpas of voucher een kop koffie uit de automaat halen, het werken zonder munten scheelt ons enorm veel tijd.”
Wat was de vraag?

GP groot was op zoek naar een partner om een contactloze betaaloplossing op de koffiemachine aan te sluiten en een cashless oplossing voor een koffiedeal. Dit om de gasten te voorzien in een gemakkelijke betaalmogelijkheid en een aantrekkelijke deal met een verse koek aan te kunnen bieden.

Onze oplossingen

Voor de Total tankstations van GP groot hebben wij onze NetPay Tickets oplossing geleverd, waarbij de bezoeker met een QR code op een voucher eenvoudig en snel een verse kop koffie uit de automaat kan halen.

U ook ontzorgen?

Snel en makkelijk tegoed uitgeven. Met de NetPay Tickets kunt u snel en gemakkelijk tegoed uitgeven; de ticket hoeft hiervoor alleen gescand te worden.

Meer informtie?
Roland Vet
Roland Vet
Commercieel directeur
Oplossingen voor deze case
NetPay Tickets

Netpay Tickets is een module van Netpay waarmee prepaid tickets aangemaakt en geprint kunnen worden. Hiermee kan eenmalig een tegoed worden uitgegeven waarmee gebruikers kunnen betalen. Denk hierbij aan de mogelijkheden voor festivals, beurzen en koffieautomaten.

Meer over NetPay Tickets
MyNetPay
Terug naar alle cases