Menu
Contact
Menu Contact
Xafax Case Study

Bibliotheek Weert

'Deze oplossing scheelt ons echt heel veel werk'
Wat was de vraag?

Toen de pc’s toe waren aan vervanging, had bibliotheek Weert opnieuw kunnen kiezen voor een standaard uitrusting. Maar de werkplekken waren best een tijdinvestering. Daarom ging de bibliotheek op zoek naar een oplossing waarbij de organisatie volledig werd ontzorgd.

Onze oplossingen

Voor de bibliotheek Weert hebben wij ons Slimme Werkplek geïnstalleerd. Dit systeem is naadloos aangesloten op EasyAccountPlus, onze alomvattende bibliotheekoplossing. Oplossing voor bezoekers en bibliotheek!

U ook ontzorgen?

Slimme werkplek maakt belofte waar, want daar staan wij voor! Wilt u ook praten over een betaal of ICT verbetering van uw huidige organisatie?

afspraak maken
Roland Vet
Roland Vet
Commercieel directeur
Oplossingen voor deze case
Kiosk

De Kiosk is een selfservice betaalautomaat voor het afrekenen van boete-, contributie, en leengelden, gamen en andere bibliotheekfaciliteiten zoals printen en kopiëren, voor zowel leden als gasten.

Meer over Kiosk
MyNetPay
Library

EasyAccount+ (EAP) is onze totaaloplossing voor het beheren, betalen en registreren van vele faciliteiten in de bibliotheek. EAP bestaat uit slimme selfservice modules waarmee u voor uw leden en niet-leden een uiterst gebruiksvriendelijke (betaal)omgeving creëert.

Meer over Library
MyNetPay
Slimme Werkplek

Met Slimme Werkplek biedt u uw bezoekers een volledig uitgeruste en up-to-date werkplek. En u hoeft hier niets voor te doen, want wij nemen werk van u over. Zo houdt u tijd en geld over.

Meer over Slimme Werkplek
MyNetPay
Jack Faassen
Jack Faassen
ICT-coördinator
" Xafax zorgt nu remote voor beheer en onderhoud, daar hebben we geen enkel omkijken meer naar. Van onze kant dan ook niets dan lof.’"

‘We hebben een goede keuze gemaakt’, aldus Faassen. ‘We horen van onze bezoekers dat ze supersnel kunnen streamen, ook als alle pc’s in gebruik zijn. En deze oplossing scheelt ons echt veel werk.

Terug naar alle cases