Menu
Contact
Menu Contact
Xafax Case Study

CSG Reggesteyn

“Xafax beheert de printsoftware en wij doen de eerstelijns helpdesk.”
Wat was de vraag?

CSG Reggesteyn zocht een onafhankelijke leverancier voor een cloudbased printoplossing inclusief betaalsysyteem.

Onze oplossingen

Xafax heeft met haar hosted printing oplossing de bestaande printomgeving van CSG Reggesteyn gemigreerd naar de cloud. Hierbij ligt de volledige verantwoordelijkheid voor beheer bij Xafax, onder regie van de onderwijsinstelling.

U ook ontzorgen?

Ook in gesprek met ons over de mogelijkheden van cloudbased printen?

afspraak maken
Arnold Hageman
Arnold Hageman
ICT specialist
Oplossingen voor deze case
Cashless vending

Ons Cashless vending betaalsysteem zorgt voor een snelle en eenvoudige betaling bij uw vending automaten, zoals frisdrank- en snoepautomaten of loketautomaten.

Meer over Cashless vending
MyNetPay
Hosted printing

Het beheren van een printomgeving is arbeidsintensief, vaak ingewikkeld en duur. Steeds meer organisaties kiezen er dan ook voor om het totale beheer van printen uit te besteden met de hosted printoplossing van Xafax!

Meer over Hosted printing
MyNetPay
Payment

Xafax NetPay® is een universeel cashless betaal- en loyaliteitplatform voor optimaal betaalgemak. Je betaalt met een speciale NFC pas, tag of smartphone door deze bij een betaalpunt te scannen. NetPay maakt betalen eenvoudig, veilig en goedkoper.

Meer over Payment
MyNetPay
Peter Klingeman
Peter Klingeman
System Administrator
"Door het overstappen naar hosted printing en de andere cloudservices worden aantoonbaar minder kosten gemaakt door de ICT-afdeling."

Dat komt vooral doordat er geen externe specialisten meer worden ingehuurd. De afdeling telt nog slechts vier mensen: een informatiemanager, twee helpdeskmedewerkers en een halve applicatiebeheerder. De werk-druk van de ICT-afdeling is verder verlaagd door het applicatiebeheer voor een deel onder te brengen bij de gebruikers van de applicaties. Wij zijn blij met de overstap naar cloudbased printen van Xafax.

Terug naar alle cases