Menu
Contact
Menu Contact
Actueel

Fokko Duijzer nieuwe algemeen directeur van Xafax Nederland

Redactie Xafax Redactie Xafax
Nieuw algemeen directeur

Met ingang van 1 februari 2020 is Fokko Duijzer aangesteld als nieuwe algemeen directeur van Xafax Nederland. Zijn aanstelling volgt op het vertrek van Ewout Vet.

Fokko Duijzer algemeen directeur

Duijzer, tot voor kort technisch directeur, werkt sinds 1994 bij Xafax en heeft een brede kennis van en ervaring met algemeen management. Zijn jarenlange ervaring met commercie en operatie gaat hij inzetten om Xafax verder te ontwikkelen.

Reden voor de aanstelling van Fokko Duijzer is het besluit van Ewout Vet om zich na 10 jaar bestuur te willen richten op nieuwe persoonlijke groeikansen. Vet blijft als aandeelhouder wel betrokken bij de Xafax Group en haar dochtermaatschappijen.

“We zijn blij dat Fokko met zijn ervaring en kennis de leiding van Xafax op zich neemt. Hij weet wat er nodig is om Xafax succesvol te laten groeien.” Aldus directeur Ewout Vet.

"Als directeur heeft Ewout Vet de afgelopen jaren de basis gelegd voor de digitale omwenteling naar een meer op software en diensten gericht bedrijf", zegt Duijzer. "Ik vind het een prachtige uitdaging om deze ontwikkeling voort te zetten."

Het directieteam van Xafax Nederland bestaat naast Duijzer uit Roland Vet (commercieel directeur) en Bart Vet (operationeel manager).