Menu
Contact
Menu Contact
Actueel

Meet: Sanne - Financieel Administratief Medewerker bij Xafax

Redactie Xafax Redactie Xafax
Meet: Sanne - Financieel Administratief Medewerker bij Xafax

Wie ben je en sinds wanneer werk je bij Xafax en wat is je functie?
Ik ben Sanne en ik werk sinds juli 2017 bij Xafax als administratief medewerker. Toen ik hier kwam werken werd ik ingezet voor debiteurenbeheer en voor de financiële administratie van onze Stichting Beheer Derden Gelden.

Zijn jouw werkzaamheden in de afgelopen jaren veranderd?
Jazeker. Op een gegeven moment heb ik de werkzaamheden voor het aanmaken en verwerken van betaalcontracten van een oud-collega overgenomen. Vanwege de strenge wetgevingen zijn de werkzaamheden hiervan best bewerkelijk en is er veel correspondentie nodig en is er met de betrokken partijen veel correspondentie nodig Daarna zat ik ook in de ‘leer’ om de facturatie onder mijn hoede te krijgen. Sinds maart van dit jaar doe ik de volledige facturatie van Xafax Nederland.

De IT sector is best een mannenwereld, hoe ervaar jij dat?
Ik heb best veel mannelijke collega’s, maar bijna alle vrouwen zitten vlak bij mij op kantoor. Daarnaast maakt het mij niet veel uit of ik met veel mannen of vrouwen samenwerk. Ik kan het met veel mensen vinden.

Wat is iets waar je met trots op terugkijkt (binnen je werk)?
Mijn doorgroei binnen het bedrijf en dat ik op meerdere afdelingen inzetbaar ben en daardoor ook meer kennis heb gekregen.

Hou je zelf van techniek?
De mensen om mij heen vinden altijd dat ik aardig technisch ben, maar meer in de zin van dat ik thuis veel zelf doe en eerst eens kijk hoe iets in elkaar steekt voordat ik hulp vraag.

Waar ben je op een vrije dag te vinden?
Thuis met mijn 2 kinderen of wij zijn op pad en ik ben ook vaak met vriendinnen en familie te vinden. Ik hou van gezelligheid en leuke dingen doen.

Wat is je favoriete film of serie?
Poehhhh heb je even? Haha. Series: How To Get Away With Murder, La Casa de Papel, The Handmaid’s Tale, Grand Hotel en films: all time favourite ‘Titanic’, Man on Fire, Intouchables

Waar krijg je kippenvel van?
Als ik nies of een eng verhaal hoor haha.

Wat moeten mensen nog meer over jou weten?
Ik ben dol op eten en kan totaal niet zonder muziek.

Tot slot:

 • Bioscoop of thuis op de bank?
  Bioscoop

 • Wijn of cocktails?
  Wijn!

 • Exact of AFAS?
  Exact

 • Welke app gebruik je het meest?
  Spotify

 • Whatsapp of Signal?
  Whatsapp

 • Laatste elektronische aankoop?
  Mijn iPhone