Menu
Contact
Menu Contact
Actueel

myCashlessGolf van Xafax en nog veel meer nu ook in iBirdies

Maarten Grooff Maarten Grooff
myCashlessGolf van Xafax en nog veel meer nu ook in iBirdies

Op het Nationale Golfcongres en Beurs op 21 maart 2022 op Papendal demonstreren Xafax en iBirdies de bediening van een ballenautomaat van Duchell met de iBirdies’ app.

Het is een voorbeeld van de manier waarop golfclubs met Xafax myCashlessGolf hun betalingsportfolio kunnen optimaliseren. De oplossing omvat een volledig geïntegreerd platform voor betalingen op de driving range, in het clubhuis, pro-shop, golf-pro, restaurant en automaten. Opgenomen in iBirdies krijgt de golfer nu de mogelijkheid om te reserveren of te bestellen en direct te betalen. Van greenfee of baanbroodje tot wedstrijdbijdrage of ballenautomaat; alles in een paar simpele stappen.  

 

iBirdies levert slimme koppelingen tussen verschillende IT-systemen voor golfbanen. De app voor smartphones – iPhone en Android – brengt alle aspecten van een rondje golf op een overzichtelijke en handzame manier bij elkaar.

Golfbanen bundelen zo al hun diensten voor leden en gasten bij elkaar op één plek. Golfers vinden alles voor het plannen en spelen van een rondje golf voor een baan op een praktische manier gegroepeerd.

In de samenwerking met Xafax is de iBirdies-app geschikt voor het betalen van driving range ballen uit de automaat, het bedienen van de slagboom, het openen van de stokkenloods of de aanwezigheidsregistratie. Maar met iBirdies kunnen ook greenfees, een wedstrijdfee, een baanbroodje of een consumptie in het restaurant simpel worden afgerekend.

 

Privacy gewaarborgd

Xafax werkt met een persoonlijk tegoed dat ook in iBirdies transparant en veilig kan worden opgewaardeerd. Beide bedrijven hanteren zeer strikte normen als het gaat om de veiligheid van de applicatie en om de privacy van de gebruikers.

“Met Xafax myCashlessGolf maken we een volgende stap in het verbreden van de portfolio van diensten die iBirdies voor golfbanen en golfers ontsluit” zegt Pieter van Hoogstraten, initiatiefnemer van iBirdies. “Cashless betalen in combinatie met reserveren, spelen of trainen of gewoon genieten van een dagje op de baan, maken het leven van de golfer en de golfbaan simpeler en draagt bij aan het spelplezier.”

“De iBirdies App past precies bij de visie van Xafax dat streeft naar één device voor alle toepassingen. Door naast alle transacties ook het spel en sociale elementen toe te voegen, ontstaat er voor de gebruiker één plek voor alles op en rond de golfbaan" zegt Pieter Gramser van Xafax, geestelijk vader van myCashlessGolf. “Een gebruiker heeft behoefte aan een eenduidige en uniforme manier om informatie te verkrijgen en invulling te geven aan een dagje golfen. Of het nu gaat om betalen, reserveren of bestellen: iBirdies zorgt ervoor dat de gebruiker niet steeds hoeft te switchen naar een andere applicatie. Wel zo makkelijk en gebruikersvriendelijk."

 

Voor meer informatie:

 

Pieter Gramser                                                                                          Pieter van Hoogstraten

E: pgramser@xafax.nl                                                                             E: p.v.hoogstraten@ibirdies.com

M: 06-53805873                                                                                       M: 06-53186344