Menu
Contact
Menu Contact
Actueel

#SamenSterker: Sharp maakt hygiënisch printen mogelijk

Redactie Xafax Redactie Xafax

Nu de maatregelen rondom het coronavirus langzaam worden versoepeld, betekent dat ook dat er wellicht weer meer medewerkers richting hun werkplek op kantoor terug gaan. In de kantoren zijn inmiddels al veel maatregelen genomen om anderhalve meter afstand van elkaar te kunnen houden. Maar is er ook veel werk verzet om de vereiste maatregelen na te leven en opgestelde richtlijnen te volgen hoe om te gaan met de hygiëne op kantoor of school, maar is hierbij ook aan de printer of MFP gedacht?

De multifunctionele printer op kantoor of op school is een plek waar veel verschillende mensen herhaaldelijk gebruik van maken. Hoe meer mensen er weer op kantoor zullen werken, hoe meer handelingen en contactmomenten medewerkers ook met de printer zullen hebben.

Natuurlijk moet ook deze gedesinfecteerd en schoongemaakt worden na gebruik, denk hierbij aan het display van de machine en de documenteninvoer. Maar Sharp gaat nog een stap verder onder de noemer Sharp Hygiënisch Printen.

Hoe kunt u er voor zorgen dat uw medewerkers zo min mogelijk handelingen op de printer uitvoeren? Dit is heel goed mogelijk door de printopdrachten vast te houden en per medewerker te laten afdrukken. Wanneer de medewerker zich aanmeld bij de printer, met een toegangspas en deze voor de kaartlezer houdt, zullen de documenten die voor die persoon in de wachtrij staan pas worden afgedrukt. Simpel, zonder één handeling op de printer of het display te hoeven uitvoeren.

In onderstaande korte video leggen we uit hoe ook u simpel en effectief hygiënisch kunt printen.

Samen staan we sterker. Ook wij vinden het belangrijk dat klanten het maximale uit hun apparatuur halen. Omdat we in tijden van de coronacrisis elkaar juist kunnen helpen en versterken.

Bron: Sharp