Menu
Contact
Menu Contact
Totaaloplossingen voor elke bibliotheek

EasyAccount+

Library
EasyDesktop

EasyDesktop

EasyDesktop is een gebruiksvriendelijke softwareoplossing voor het beheren van publiekswerkplekken in de bibliotheek. Met EasyDesktop stel je eenvoudig de mogelijkheden in voor openbare pc’s in de bibliotheek en hou je zicht op het gebruik.

Slimme Werkplek

Slimme Werkplek

Geen onderhoud of beheer meer aan werkplekken in de bibliotheek? Het kan met de Slimme Werkplek. Een zero-client (een klein computerkastje zonder draaiende onderdelen) zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor de gebruiker en bespaart op energiekosten voor de bibliotheek. 

EasyPrint

EasyPrint

EasyPrint is een complete oplossing voor (betaald) printen, kopiëren en scannen in de bibliotheek. EasyPrint koppelt iedere printer of multifunctional aan het EasyAccountPlus (EAP) cloud platform. Het printen is daarnaast beveiligd en heeft de Follow Me printing functionaliteit.

PinStation Kiosk

PinStation Kiosk

Een multifunctionele selfservice kiosk waarmee leden en gasten tegoed kunnen kopen (cashless). Bezoekers kunnen zelf werkplekken, ruimtes en goederen reserveren zonder tussenkomst van personeel. Zelf tickets aanschaffen bij de kiosk is mogelijk door de koppeling met Olifantenpaadje of ActiveTickets.

Ruby Kiosk

Ruby Kiosk

Met de Ruby kunnen je bibliotheekgebruikers zelfstandig producten lenen, retourneren of verlengen. Met de Ruby Kiosk hoeven bibliotheken geen losse betaalautomaat te kopen.

EasyReservations

EasyReservations

Gemakkelijk online reserveren van werkplekken, ruimtes of andere resources. Leden en gasten kunnen zelfstandig een reservering plaatsen zonder hulp van een medewerker. Vanaf elke locatie en via een smartphone, tablet of PC.

EasyVending

EasyVending

EasyVending is de betaaloplossing voor betalingen bij Vending-automaten in de bibliotheek. Je betaalt contactloos met je lenerspas, tegoedbon of bankpas. De oplossing is speciaal ontworpen voor onbemande verkooppunten zoals snoep- koffie- en frisdrankautomaten. De terminal is eenvoudig te integreren in alle automaten. Per product is het mogelijk om specifieke groepen korting te geven of een afwijkende prijs te berekenen.

Koffiekaart

Koffiekaart

Deel koffiekaarten uit aan uw medewerkers en gasten. Met deze koffiekaart kunnen zij zelfstandig (gratis) koffie halen. De koffiekaart is geschikt voor iedere automaat en kan gebruikt worden voor werknemers, leden en gasten. Het is mogelijk om verschillende prijzen te hanteren per gebruikersgroep en er kan betaald worden met bankpas, lenerspas of tegoedbon.

Betaald toiletbezoek met bibliotheekpas

Betaald toiletbezoek met bibliotheekpas

Met de firma FSE Turnstiles heeft Xafax een toilet betaalsysteem bij meerdere bibliotheken opgeleverd. Met behulp van de nationale bibliotheekpas wordt toegang verkregen tot de toiletruimte.

 

 

Websale - kassa voor de bibliotheek   

Websale - kassa voor de bibliotheek   

Wanneer je producten wilt verkopen in de bibliotheek is WebSale de ideale kassa. Je hebt alleen een pc met internet nodig. De webbased kassa kan volledig in de huisstijl van de bibliotheek worden ingericht en is volledig cashless. Er kan betaald worden met bankpas of lenerspas. Je kiest zelf de indeling van de kassa en ontvangt periodiek een volledig financieel overzicht inclusief rapporten.