Menu
Contact
Menu Contact
Dé creatieve partner in videoproducties!

SchoonProducties

"Ons doel is om video uitzendingen te maken waarbij alles klopt. Voor een nieuw project zochten we schermen met goede kleurechtheid en hoge resolutie. Xafax Visuals heeft ons daarin ondersteund en advies gegeven over de juiste schermen en montagewijze."
Wat was de vraag?

Meerdere videoschermen die geschikt zijn voor het maken van video-uitzendingen van hoge kwaliteit.

Onze oplossingen

Een achttal schermen van verschillende formaten met een goede kleurkalibratie en hoge resolutie voor een natuurgetrouw beeld.

U ook ontzorgen?

Ook een innovatieve oplossing bij uw bedrijf? Onze experts denken graag met u mee! 

Vrijblijvend advies
Mark Metzelaar
Mark Metzelaar
Directeur Visuals
Oplossingen voor deze case
Achttal schermen met een goede kleurkalibratie

Een achttal schermen van verschillende formaten met een goede kleurkalibratie en hoge resolutie voor een natuurgetrouw beeld.

Meer over Achttal schermen met een goede kleurkalibratie
MyNetPay
Sander Schoon
Sander Schoon
Eigenaar
"Ik ben heel blij met het advies wat we hebben gekregen vanuit Xafax Visuals en de snelheid waarmee zij het project hebben opgepakt."

Ik ben heel blij met het advies wat we hebben gekregen vanuit Xafax Visuals en de snelheid waarmee zij het project hebben opgepakt. Alle stappen zijn snel doorlopen en Xafax Visuals heeft direct de benodigdheden voor het monteren van de schermen geleverd. Omdat we genoeg handige mensen in huis hebben, hadden we afgesproken om zelf de montage van de schermen in de regiewagen te verzorgen. Mark zou daar enkel een kleine, adviserende rol in spelen. Uiteindelijk is hij toch twee keer bij ons op locatie geweest om te helpen, puur uit eigen interesse en nieuwsgierigheid. Dat toont ook wel de betrokkenheid die Xafax Visuals heeft bij het project. Daar zijn we heel blij mee en het resultaat mag er dan ook zijn.

Terug naar alle cases