NL EN

Chipkaart kassasysteem - cashless betalen met een chipkaart

chipkaart-kassa-betaalsysteem

Het chipkaart kassasysteem van Xafax is een handig betaalsysteem voor gebruik in een kassaomgeving waar met chipkaarten wordt afgerekend. Ideaal bij een klein assortiment producten zoals bij bedrijfs- restaurants en sport- en schoolkantines.

De kassa

De kassa is zeer gebruiksvriendelijk. De eenvoudige touchscreenbediening zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van transacties. Het scherm geeft heldere instructies en informatie.

Managementsoftware

De chipkaart managementsoftware vereenvoudigt de administratie en voorziet in uitgebreide rapportagemogelijkheden. Met de software is online registratie en beheer mogelijk, zoals het wijzigen van instellingen, toewijzing van hotkeys en het samenstellen van de PLU-lijst.

Multifunctionele mogelijkheden

Het chipkaartsysteem is snel en gemakkelijk in gebruik en kan eenvoudig samenwerken met uw toegangscontrolesysteem. U kunt de chipkaart ook gebruiken voor identificatie, inloggen op pc's en voor gebruik van uw printers en multifunctionals. Hierdoor wordt met de chipkaart een totaaloplossing gecreëerd!

Gezond eten stimuleren?

Met het kassasysteem kunt u gezond eten bij uw medewerkers of leerlingen stimuleren. Het systeem maakt sturing mogelijk door kortingen of spaarpunten bij afname van gezonde producten.

Voordelen

•    Snel, eenvoudig en veilig betalen
•    Afrekenen via chipkaart, contant of PIN
•    Compact touchscreen met eenvoudige bediening
•    Selfservice kassa module
•    Centraal beheer op afstand

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het kassa chipkaartsysteem? Bel ons via 072-566 74 00 of stuur een bericht via het contactformulier.

17-10-2019
Xafax aanwezig op BiebCloud Congres 2019
lees meer...
16-09-2019
PSD2, wat is dat nou precies?
lees meer...
22-07-2019
Verschuiving richting elektronisch betalen zet verder door
lees meer...
15-05-2019
Nederlanders hebben vertrouwen in contant geld
lees meer...
Ja, ik wil graag de Xafax nieuwsbrief ontvangen Aanmelden