Menu
Contact
Menu Contact
Actueel

Meet: Valentijn - Accountmanager Xafax ICT

Redactie Xafax Redactie Xafax
Meet: Valentijn - Accountmanager Xafax ICT

Begin maart is onze nieuwe collega Valentijn van Ramshorst aan de slag gegaan als accountmanager bij Xafax ICT. Na deze aankondiging van een paar weken geleden, willen we je nu graag laten kennismaken met: Valentijn! 

Wie ben je?  

Ik ben Valentijn van Ramshort. Ik ben 38 jaar, vader van drie kinderen en ik woon in Alkmaar, samen met mijn vriendin. 

Wat zijn je hobby’s?  

In mijn vrije tijd ga ik graag naar mijn favoriete voetbalclub AZ of voetbal ik zelf op de vrijdagavond. Qua sporten ga ik graag skiën en daarnaast vind ik het zo nu en dan ook lekker om een stukje te gaan hardlopen.  

Ons favoriete vakantieland is Italië; goed eten, vriendelijke mensen, mooie natuur en een fijn klimaat.  

Waar bestaat jouw takenpakket uit?  

Dat is heel divers. Voornamelijk sta ik natuurlijk in contact met onze klanten. Ik behartig de belangen van klanten intern, zodat ze volledig ontzorgt worden.  

Daarnaast breng ik offertes uit, volg deze op en begeleid ik het proces naar uiteindelijke installatie van de producten en/of diensten. Gelukkig is er ook voldoende tijd en gelegenheid om de klant te leren kennen en te praten over zaken die belangrijk voor ze zijn.  

Hoe ben je bij Xafax terecht gekomen? 

Via mijn grote broer! Hij attendeerde me op deze functie en ik hoefde er eigenlijk niet lang over na te denken, dus ik reageerde meteen. Ik ben zelf altijd werkzaam geweest in de verkoop. Een groot gedeelte van werkervaring heb ik opgedaan bij autodealers. Van 2008 tot 2021 heb ik diverse functies bekleed binnen het autobedrijf, van verkoper (binnen- en buitendienst) tot occasion manager voor diverse merken (SEAT, Skoda, Volkswagen, Audi en Ford).  

Hoe bevalt je nieuwe baan tot nu toe?  

Ontzettend goed, geen dag is hetzelfde. De ene dag zit ik bij een bedrijf met 100+ medewerkers te praten over Service Level Agreements en de andere dag zit ik aan de keukentafel bij een familiebedrijf met 1 of 2 medewerkers. De afwisseling maakt het erg leuk. Daarnaast is Xafax een familiebedrijf en dat merk je, vanaf moment 1 voel je je welkom binnen de club!  

Wat zou je nog willen leren van je collega’s?  

Vooral veel over de techniek van onze producten en diensten. Ik heb zelf veel affiniteit met computers en aanverwante producten, maar ik kom natuurlijk zelf niet uit de ICT. In de eerste maand heb ik daarvoor veel cursussen gevolgd voor een gedegen basis. Nu ontwikkel ik me graag verder door middel van ‘learning on the job’. 

Wat is je doel voor de toekomst?  

De ambitie is natuurlijk om te groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik wil graag al onze klanten goed leren kennen om de relatie te onderhouden en wellicht verder uit te bouwen om zo de klanten hetzelfde gevoel te geven als ik nu zelf ervaar bij Xafax; je welkom voelen! 

Wat moeten we absoluut ook nog van je weten? 

Geen idee eigenlijk, maar stel gerust de vraag als je meer van mij wilt weten.  

Tot slot:  

 • Bioscoop of thuis op de bank?  
  Thuis op de bank (met het hele gezin) 
   
 • Bier of wijn?  
  Bier 
   
 • Meest gebruikte app?  
  Spotify  
 • Whatsapp of Signal?  
  Whatsapp 
   
 • Laatste elektronische aankoop?  
  Samsung Galaxy tab A8 (voornamelijk voor de kinderen) 

Kennismaking 
Wil jij kennis maken? Plan direct jouw kennismaking in met Valentijn