Menu
Contact
Menu Contact
Actueel

Xafax breidt met overname uit: Een breed aanbod visuele oplossingen

Redactie Xafax Redactie Xafax
Een breed aanbod visuele oplossingen

Met trots presenteren wij onze nieuwste uitbreiding: Xafax Visuals! Door een overname van branchegenoot InfoWorks Automatisering bieden wij nu ook audiovisuele diensten aan.

Xafax Visuals is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van audiovisuele middelen voor video conferencing en educatieve- en presentatiedoeleinden, zoals digitale schoolborden, touchscreens, projectoren en audiosystemen.

“De overname van InfoWorks Automatisering past uitstekend bij onze doelstelling om een brede ICT-dienstverlener te zijn”, zegt Roland Vet, commercieel directeur van Xafax. “Met deze uitbreiding kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn!”

Bundelen van passie en krachten
“Door onze passie en krachten te bundelen, zorgen we voor een betere geoptimaliseerde service en hebben we een oplossing voor alle ICT-uitdagingen en beste audiovisuele producten” zegt Mark Metzelaar, directeur Xafax Visuals.

Wij adviseren en helpen je graag om de beste oplossing voor jou te vinden. Direct een kennismaking inplannen? Dat kan eenvoudig hier! Graag tot ziens!