Menu
Contact
Menu Contact
Actueel

Xafax neemt Mul ICT over

Xafax neemt Mul ICT over

Xafax Nederland B.V. heeft vandaag overeenstemming bereikt over de overname van branchegenoot Mul ICT services B.V.

De overname is erop gericht het productaanbod van Xafax zowel in de breedte als in de diepte te versterken en tevens te investeren in andere belangrijke pijlers als kennis en personeel. Met dit doel voor ogen heeft de overname van alle activiteiten van Mul ICT services B.V. per direct plaatsgevonden. Door de overname breidt Xafax haar activiteiten in Nederland en België verder uit en kan de markt nog beter worden bediend.

Fokko Duijzer, Algemeen directeur bij Xafax Nederland B.V.: “Na een periode waarbij we gezamenlijk succesvolle projecten hebben uitgerold was dit het moment om de volgende stap te zetten in onze samenwerking. De producten en kennis van Mul ICT zijn een waardevolle aanvulling op ons totale aanbod.”

“Wij zijn deze samenwerking aangegaan omdat wij ervan overtuigd zijn dat we samen nog betere producten kunnen ontwikkelen waarmee we onze marktpositie kunnen versterken,” aldus Raymond Mul, eigenaar van Mul ICT.

 

Over MUL ICT

Mul ICT services gevestigd in Hilvarenbeek is gespecialiseerd in IT consultancy, beheer en informatiebeveiliging. Mul ICT biedt een breed en compleet scala aan IT diensten en producten. Zowel op strategisch-, tactisch- als operationeel niveau.

 

Over Xafax

Xafax is al meer dan 35 jaar een toonaangevende leverancier van IT-oplossingen en betaalsystemen voor het onderwijs, bibliotheken, zorg en bedrijven. Als specialist in geavanceerde betaalsystemen en innovatieve IT oplossingen voor het onderwijs, bibliotheken en het MKB neemt Xafax een belangrijke positie in. De Xafax group is actief in Nederland en België en telt 60 medewerkers. Klanttevredenheid, innovatie, service en meedenken met klanten en gebruikers: de pijlers van de dienstverlening waarmee Xafax werkt aan betrouwbare oplossingen voor meer gebruiksgemak, meer efficiency en flinke besparingen in tijd en geld.