Menu
Contact
Menu Contact
Actueel

Xafax neemt NC-systems over

Overname

Xafax ICT B.V. heeft overeenstemming bereikt over de overname van branchegenoot NC-systems B.V. uit Dirkshorn. Door deze activa transactie breidt Xafax haar activiteiten in Noord-Holland verder uit.

Oprichter van NC-systems, Jan Nieuwenhuizen is ervan overtuigd dat dit een goede stap voorwaarts is. “Onze klanten kunnen enerzijds blijven rekenen op de adequate dienstverlening die ze gewend zijn en anderzijds kunnen we ze een breder en innovatiever pakket aan dienstverlening bieden.”

“De IT-wereld verandert snel en om als partij een voorname rol te spelen, is ambitie nodig”, zegt Cris Krikke, van Xafax ICT. “De overname van NC systems past uitstekend in onze groeidoelstelling. De veranderingen in de markt gaan inmiddels zo snel, dat organisch groeien alleen niet meer genoeg is.”

Over NC-systems

NC-systems B.V. ontwerpt, installeert, beveiligt en onderhoudt netwerken voor kleine en middelgrote bedrijven en organisaties in Noord-Holland Noord. NC-systems bedient ruim tweehonderd klanten met (remote) ICT-beheer en Clouddiensten.

Over Xafax

Xafax is al meer dan 35 jaar een toonaangevende leverancier van IT-oplossingen en betaalsystemen voor het onderwijs, bibliotheken, zorg en bedrijven. De Xafax Group is actief in Nederland en België en telt 60 medewerkers.

Xafax ICT B.V. is de werkplekspecialist. Het Alkmaarse bedrijf richt zich met zijn IT-diensten op het midden- en kleinbedrijf in de Regio Noord-Holland.