Menu
Contact
Menu Contact
Xafax Case Study

Air Miles

“Onze relatie met Xafax is goed en de samenwerking is fijn. Ze zijn makkelijk bereikbaar en denken op eenzelfde manier als wij."
Wat was de vraag?

Veilige hardwarelevering, AVG-conformiteit en ISO27001-naleving voor kantoorsystemen.

Onze oplossingen

Meedenken over de hele IT-keten, aangepaste systemen, kwaliteitschecks en volledige ontzorging.

U ook ontzorgen?

Xafax ICT maakt beloftes waar. Ook jouw online omgeving uitbesteden? 

Neem contact op
Raj Dhesi
Raj Dhesi
Accountmanager Xafax ICT
Oplossingen voor deze case
Hardware

Hardware vormt het fundament van ICT-oplossingen. Het juiste hardwareplatform optimaliseert prestaties, snelheid en betrouwbaarheid.

Meer over Hardware
MyNetPay
Martijn Koers
Martijn Koers
Enterprise Administrator
"Hoe bevalt de samenwerking met Xafax?"

Onze relatie met Xafax is goed en de samenwerking is fijn. Ze zijn makkelijk bereikbaar en denken op eenzelfde manier als wij. Als ik een vraag heb bel ik gewoon direct en andersom ook. We draaien er niet omheen. We zeggen gewoon tegen elkaar waar het op staat en proberen zo snel mogelijk tot oplossingen te komen. Dat werkt heel lekker.

Bij andere leveranciers kan het nog wel eens stroperig lopen of worden afspraken niet goed opgevolgd. Dat is bij Xafax niet het geval. Je merkt snel genoeg of het klikt met een partij en met Xafax klikte het meteen goed. Eigenlijk bevalt het zo goed dat we nu aan het kijken zijn of we andere diensten, zoals het netwerkbeheer of servicedesk diensten, ook bij Xafax kunnen afnemen. Dat zie je wel vaker gebeuren, dat je begint met iets kleins en steeds verder een relatie uitbouwt.

Terug naar alle cases