Menu
Contact
Menu Contact
Dé agrarische makelaar in Noord-Holland

Klantcase Klaver Agrarisch Vastgoed

"Met de korte lijnen is het fijn werken, er werd snel gehandeld"
Wat was de vraag?

De klant vroeg ons een nieuwe desktop te leveren en office 365 te installeren op een aantal werkplekken. Na installatie hiervan constateerde onze engineer een potentieel probleem. Er bestond nog een on-premise domain controller in het geheugen van de computers, maar deze was na een brand onbruikbaar geworden.  

Onze oplossingen

De vraag van de klant was het installeren van een nieuwe pc met office, maar op advies van de engineer zijn vervolgens alle pc’s uit het domein gehaald en is overal office geïnstalleerd. Het domein bestond namelijk enkel in de cache (het geheugen) van de pc's en dit zou in de toekomst tot problemen leiden. 

U ook ontzorgen?

Naast dat wij de gevraagde diensten/producten leveren zullen wij niet schromen om advies te geven wanneer wij verbeteringen of bedreigingen zien voor uw IT-omgeving.

Vrijblijvend advies
Yuri van Ginkel
Yuri van Ginkel
Senior Engineer
Oplossingen voor deze case
Desktop

Naast dat wij ICT-oplossingen leveren kunnen wij ook hardware leveren. Wij denken graag met u mee, want keuzes maken in hardware kan nog wel is moeilijk zijn. Wat moet de Desktop kunnen om aan uw eisen en wensen te voldoen? Op basis hiervan adviseren wij u een geschikt model. 

Meer over Desktop
MyNetPay
Office 365

Op de verscheidende werkstations stonden verschillende versies van Outlook, Word, Excel en PowerPoint geïnstalleerd. Met de overgang naar Office 365 is dit glad getrokken een heeft iedere werkplek de meest recente versie tot zijn beschikking en blijft deze ook up-to-date.

Meer over Office 365
MyNetPay
Dorien Bos-Klaver
Dorien Bos-Klaver
"Korte communicatielijnen en snel handelen"

De communicatielijnen zijn kort bij Xafax ICT en er werd snel gehandeld. Daarbovenop zijn de geleverde diensten een verbetering van onze omgeving"

Terug naar alle cases