Menu
Contact
Menu Contact
Xafax Case Study

DES bewindvoering

"Dankzij de oplossing besparen we kosten en kunnen we efficiënter werken."
Wat was de vraag?

Zij waren op zoek naar een nieuwe IT-leverancier. Die hun volledige IT-omgeving kon opzetten, regelen, onderhouden en beheren. 

Onze oplossingen

Naar aanleiding van onze inventarisatie hebben wij een totaaloplossing aangeboden waarin wij infrastructuur beheer, azure directory, one space oplossing, office 365 en diverse hardware leveren.

U ook ontzorgen?

Bent u in deze tijd ook op zoek naar een efficiëntere IT-structuur en kostenbesparingen voor uw organisatie? Dan komen wij graag bij u langs voor een inventarisatie.

Raj Dhesi
Raj Dhesi
accountmanager
Oplossingen voor deze case
Werkplekbeheer

We hebben Des Bewindvoering mogen voorzien van nieuwe werkplekken. Voor een vast bedrag per maand bieden wij IT-ondersteuning op maat aan en ontzorgen we de klant. 

Meer over Werkplekbeheer
MyNetPay
Azure directory

Voor Des Bewindvoering hebben wij gekozen voor het platform Microsoft Azure. Met deze oplossing maken we gebruik van de hybrid cloud van Azure zodat de gegevens veilig geback-upt zijn. 

Meer over Azure directory
MyNetPay
OneSpace business

Dankzij de OneSpace omgeving zijn fysieke toestellen overbodig waardoor je niet gebonden bent aan je werkplek. Met de inzet van OneSpace krijgt Des Bewindvoering de flexibilteit in de telefonie waar het naar op zoek was. Er kan nu op elk willekeurig apparaat gebeld worden met collaboration. De OneSpace module KITE zorgt ervoor dat telefoonnummers met een klik vanuit de browser gebeld worden.  

Meer over OneSpace business
MyNetPay
Office 365 business standard

Met de inzet van Microsoft Business standard heeft Des Bewindvoering toegang tot alle office 365 applicaties inclusief Sharepoint en OneDrive. Met Sharepoint en OneDrive zijn alle gegevens altijd binnnen handbereik. Hierdoor is het thuiswerken of op een andere externe locatie geen enkel probleem meer.

Meer over Office 365 business standard
MyNetPay
Terug naar alle cases