Menu
Contact
Menu Contact
Xafax Case Study

Tandartspraktijk Blanco

'Alles via één aanspreekpunt, ideaal'
Wat was de vraag?

Een startende ondernemer die op zoek was naar een IT-leverancier die alles voor haar nieuwe tandartspraktijk kon leveren.

Onze oplossingen

Wij hebben de klant geholpen bij het uitzoeken van alle apparatuur die nodig was voor haar nieuwe praktijk. Een totaaloplossing waarbij wij de telefonie, werkplekken, beveiligingscamera’s, accespoints en cloudoplossing hebben mogen leveren.

U ook ontzorgen?

Het maakt niet uit of u toe bent aan een nieuwe IT-omgeving of dat deze nog opgezet moet worden. In beide gevallen helpen wij u graag verder.

De logische keus

De keus voor Xafax ICT was voor mij niet meer dan logisch, vanuit mijn oude werkgever was ik al bekend met de diensten van Xafax ICT toen nog actief onder de naam INFRA24, aldus mevrouw Blanco. Ook was het in mijn situatie ideaal om voor Xafax ICT te kiezen aangezien zij alle IT-diensten voor het mkb onder één dak hebben.

Raj Dhesi
Raj Dhesi
Accountmanager
Oplossingen voor deze case
Telefonie

Volledig nieuwe telefonie opzet. Met bijbehorende telefoonnummers, doorschakelingen en fysieke toestellen. 

Meer over Telefonie
MyNetPay
Werkplekken

Volledig ingerrichte werkplekken. Met nieuwe desktops, beeldschermen en medisch toetsenbord en muis. 

Meer over Werkplekken
MyNetPay
Netwerk

Volledige netwerkomgeving met accespoints voor een optimale wifidekking. En fortigate firewall om het interne netwerk af te schermen tegen bedreigingen van buitenaf. 

Meer over Netwerk
MyNetPay
Cloud oplossing

Implementatie van Office 365 omgeving voor een optimale indeling van de werkprocessen. Alle data altijd en overal bij de hand en veilig gebackupt. 

Meer over Cloud oplossing
MyNetPay
 M. Blanco
M. Blanco
Eigenaresse
"Alle diensten onder één dak."

in mijn situatie ideaal 

Terug naar alle cases